Home Zanimljivosti SKANDALOZNE TVRDNJE ANELI AHMIĆ O ASMINOVOM OCU: Ponovo upetljala Staniju – Svi...

SKANDALOZNE TVRDNJE ANELI AHMIĆ O ASMINOVOM OCU: Ponovo upetljala Staniju – Svi zaprepašćeni…

375
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Šokantno…

Aneli Ahmić iznela je skandalozne tvrdnje o bivšem svekru Mustafi Duržiću, rekavši da je objavljivao slike žena u donjem vešu, uključujući i slike Asminove bivše, Stanije.

Starleti Staniji Dobrojević nije lako otkad se našla u centru skandala nakon optužbi aktuelne učesnice “Elite” Aneli Ahmić da joj je otela muža Asmina Durdžića.

Međutim, konstantno se iznose još šokantniji detalji.

Naime, Aneli Ahmić je javno progovorila o navodima da se ocu njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića, Mustafi, sviđa kako izgleda Stanija Dobrojević, te da je objavljivao starletine fotorgafije na društvene mreže.

– Pa on je stalno izbacivao neke žene u tangicama, meni su izgledale kao neke strankinje. Uvek je kačio neke golišave slike. Asmin je stalno slao Mustafi neke slike, a on je to objavljivao. Šerovao je sve živo. Mustafa pati da živi tako, jer sa Mevlidom nije mogao tako – rekla je Aneli, zbog čega su ostali ukućani bili zaprepašćeni.

– Ja sad kapiram celu stvar. Da otac kači ono što sin radi? Sestra optužuje brata da radi neke stvari. Tata kači neke tangice, ja ne znam da li su oni poludeli. Ako to rade, samo neka ne morališu Aneli zbog pravljenja pite. Ja sam prvi mislio da je to jedna tradicionalna porodica, ali po svemu sudeći, ni sami oni ne poštuju to. Oni ponižavaju Aneli jer se ne ponaša onako, kako oni žele, a onda prihvate Staniju i njen model ponašanja – kazao je Lepi Mića.

Podsećanja radi, bivša učesnica “Zadruge” ugostila je Ninu Prlju, koja je takođe iznela šok detalje o Aneli, trenutnoj učesnici “Elite”.

– Ona nikada nije bila nečija devojka, večito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čoveka (Asmina), a on je raskinuo sa njom pre nego što je smuvao Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam rešila drugačije, sa dečkom – rekla je Nina.