Home Zanimljivosti JANJUŠ U POTPUNOM BEDAKU – TOGA SE NAJVIŠE PLAŠI: Ocinkarili ga najbliži...

JANJUŠ U POTPUNOM BEDAKU – TOGA SE NAJVIŠE PLAŠI: Ocinkarili ga najbliži – Počelo je da se dešava…

395
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Pred kamerama izneti svi stavovi…

U emisiji “Gledanje snimaka” učesnike “Elite” zbunila je reakcija Marka Janjuševića Janjuša kad je komentarisao svoj odnos sa Aneli Ahmić koji je iznenada okončan.

Svi njihovi cimeri bili su sigurni da su emocije među njima snaže i da ništa neće moći da ih razdvoji, ali bivši košarkaš sad tvrdi da mu Ahmićeva čak ni ne fali, kao ni provođenje vremena sa njom.

– Ne družimo se, ne nedostaje mi. Samo me je ona interesovala u bilo kom smislu, volim pritisak u rijalitiju. Ne kažem da non stop to radi, itekako zna da bude fina i razumna – pričao je Janjuš.

Aneli nije bilo uopšte drago što ovo čuje, pa joj se u očima videlo da je na ivici da pukne i prolije suze.

– Distancirali smo se i on i ja, ja sam takva, ako hoće prihvatiće me – rekla je Aneli.

Učesnike Elite je zbunila ova nagla distanca, što se primetilo po komentarima koje su imali.

Janjuševi najbliži prijatelji su sigurni da emocije postoje, a sukob koji se desio da nije dovoljno dobar razlog da bi stavili tačku na komunikaciju.

– U tom drugarstvu mu nedostaje, ne znam šta se konkretno desilo, on se od žurke distancirao. On se uzrujao i tad je odlučilo da se distancira, da se u nečemu ne razumeju i da dolazi do nesporazuma, to je često – rekao je Mensur.

– Mislio sam da neke stvari foliraju, ali između njh je energija neverovatna, ja ne mogu da osporim bivši odnos, ali ovo sad kako se oni kapiraju očima, kako pozitivnu energiju daju kad sediš sa njima. On se uplašio baš zato što je ona sve ono što je on želeo. Ja sam mislio da ona folira, čak mislim da je ona više nju voli nego ona njega – govorio je Zola.

Previous article“OVDE ĆE DA BUDE KARAMBOL”: Kačavenda ponovo zagrmela – Poruka iz spoljnog sveta… (VIDEO)
Next articleINFORMACIJE ZA KOJE NIKO NIJE ZNAO: “Bebica kontaktirao Zolu pre ulaska u rijaliti i tražio pomoć…”