Home Zanimljivosti OBRATILA SE DIREKTNO PRODUKCIJI: Miljanino stanje krajnje kritično – Za sve okrivila...

OBRATILA SE DIREKTNO PRODUKCIJI: Miljanino stanje krajnje kritično – Za sve okrivila Zolu… (VIDEO)

1005
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Za sve okrivila Zolu…

Milena Kačavenda obavila je razgovar sa Drvetom mudrosti o gorućim temama u “Eliti”.

Ona je produkciji priznala da je promenila mišljenje o Miljani Kulić i da joj je žao što se trenutno nalazi u prostoru sa dva bivša momka, Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

– Miljane mi je žao, ona je i dalje zaljubljena u Zolu, a tu je i Bebica pa se oseća povređeno što je on nastavio dalje. Promenenila sam mišljenje, jer ja nju gledam sa ženske strane. Bebicu sam zgotivila od početka, a mi smo ovde kratko – kaže ona.

– Mi provodimo dosta vremena zajedno. Teodora me nervira, ponašanje joj je odvratno. Folirantkinanja je, nije iskrena sa Bebicom. Ona je vrlo drska, ponašanje joj je odvratno. Mislim da nije dobila poruku koju je očekivala, pa se prepustila Bebici – rekla je Milena.

Zatim je dodala:

– Bebica se sa druge strane ozbiljno zagrejao za Teodoru, ali ni Žana ni Đedović ne veruju da je iskren, ali ja to ne vidim. Pored toga, Milica mi se ne sviđa, a Terzu sam zgotivila, ali ona mi je fuj. Priča kako je svašta prošla, a sada saznajemo šta je sve prošla – kaže ona.

– Ona je tip žene koje ja ne podnosim, tačnije laka žena, nije se ona zagrejala za Terzu, ali opet nije iskrena. Ona Terzu koristi na sve moguće načine, a mislim da je bila u odnosu sa Janjušem, te je i on poludeo sinoć. Ja sam sigruna da će i Bebica i Terza na kraju biti povređeni. Terza će totalno naje*ati, a Bebica će biti veoma izigran – rekla je Milena.

Detaljnije u prilogu ispod:

Previous articleMARIJA KULIĆ SE IZ NIŠA HITNO OGLASILA: Nakon reči Milene Kačavende – Ne želi više da ćuti… (VIDEO)
Next articleDALILI PUKAO FILM: Dragojevićeva više neće da ćuti – Žestoko potkačila bivšeg dečka…