Home Zanimljivosti “OVDE ĆE DA BUDE KARAMBOL”: Kačavenda ponovo zagrmela – Poruka iz spoljnog...

“OVDE ĆE DA BUDE KARAMBOL”: Kačavenda ponovo zagrmela – Poruka iz spoljnog sveta… (VIDEO)

263
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Bez dlake na jeziku…

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u Beloj kući najavila video klip na kom su učesnici “Elite” imali priliku da vide kako Uroš Stanić prenosi Nenadu Macanoviću Bebici i Teodori Delić šta mu je Helena Foks rekla o Teodorinom dečku u spoljnom svetu.

Ivana je nakon ovoga dala Bebici reč, a onda je sve prokomentarisala i Milena Kačavenda, koja je spomenula i šifrovanu poruku.

– I ona i on, ništa nije čudno da ona ovom degeneriku (Urošu) priča o njenom bivšem dečku baš kada smo mi u svađi – rekao je Bebica.

– Plakala je za bivšim dečkom – rekao je Uroš.

– Samo nas dvoje možemo da poremetimo naš odnos – rekao je Macanović.

– On je isto ovako pričao u “Zadruzi 5”, u momentu sam se vratio u petu sezonu, isto je govorio kada je Miljana bila sa Zolom: “Ja znam koliko ona mene voli” – rekao je Đedović.

– Je l’ bi joj prešao da ima nešto s nekim drugim – pitala je Miljana.

– Ne. Jednom sam se opekao, ne opekao, izgoreo sam – rekao je Bebica.

– Ja se čudom čudim, ovde će da bude karambol. Jedini ko mi nije jasan, tj. sve mi je jasno, jeste Teodora. Em što je napljuvala kod Darka Bebicu na intervjuu, pa je rekla da joj je izletelo i da je mislila da su napolju, da ne bi imao šansu da joj priđe. Istina jeste da se od Zolinog ulaska situacija menja, ponašanje joj je drugačije. Ona opet us**ava Bebicu. Zola i te kako ima neki plan, ne znam koji je, ali ih neće ostaviti na miru. Miljana i Zola duelišu ovde i sad pričaju uporedo, bez teških reči, gde Zola njoj kaže: “Stani”, ona stane, on priča, ona mu kaže: “Čekaj”, on sačeka. Sve dobro funkcioniše, moj lični utisak je da Miljana i te kako ima emocije za Zolu, a da je ono što je Bebica uradio njoj, da je to razočaralo. Jeste bio sa jedne strane pritisak, čekala se ta čestitka, ne mislim da se čekala ta mama, nego nešto šifrovano od tog dečka. Ja ne mislim da postoji, ako pričamo o ovome, razvijen, nabijen, avioni, kamioni, pare i onda kada mu kažeš da ideš u rijaliti, on ti kaže: “Važi ljubavi, boli me ku**c”. Plače za bivšim dečkom od tri meseca, a sa Bebicom je dva meseca. Takođe, Slađa je ober magarac, meni je ovo kupus salata, stari igrači imaju ideju da će ovde biti borba njih dvojice za Miljanu – rekla je Kačavenda.

– Htela sam da kažem za ovog dečka, oni sada ubacuju što je on mene pustio ovde. Meni niko ništa ne može da zabrani – rekla je Teodora.

– Isto tako te je Taki hvatao za zad**cu i za noge i lizala si ga. Je l’ plakao kada je lizala Takija – pitala je Miljana.

– Htela sam samo da kažem da sam ja osoba koja hoće da bude samostalna, meni je na prvom mestu karijerija, pa ljubav i ja sam ga stavila na stend baj pre mog ulaska – rekla je Delićeva.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleKAO ZVER U KAVEZU: Urlici Miljane Kulić odzvanjaju imanjem – Vrhunac obračunavanja… (VIDEO)
Next articleJANJUŠ U POTPUNOM BEDAKU – TOGA SE NAJVIŠE PLAŠI: Ocinkarili ga najbliži – Počelo je da se dešava…