Home Zanimljivosti INFORMACIJE ZA KOJE NIKO NIJE ZNAO: “Bebica kontaktirao Zolu pre ulaska u...

INFORMACIJE ZA KOJE NIKO NIJE ZNAO: “Bebica kontaktirao Zolu pre ulaska u rijaliti i tražio pomoć…”

1790
0
Lazar Colic, Nenad Macanovic,
Lazar Colic, Nenad Macanovic,

Sve je osmišljeno pred početak “Elite”…

Učesnica “Elite”, Miljana Kulić sve vreme od početka rijalitija svađa se sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom koji je vređa i omalovažava joj porodicu.

Samim tim ona se obradovala kad je u “Elitu” došao Lazar Čolić Zola, nadajući se da razume agoniju kroz koju prolazi.

Miljana ni ne sluti da su se njeni bivši ljubavnici urotili protiv nje.

– Bebica i Zola su se čuli pre ulaska u rijaliti, iako se nisu podnosili, sada ih je spojio zajednički cilj, a to je da unište Miljanu. Pa čak je i Ivan Marinković pohvalio Bebicu, svi su se urotili protiv nje, Ivan, baš kao i Zola, je imao razne okršaje i svađe sa Miljanom, ali od Bebice ovo niko nije očekivao jer znaju kako je srčano branio od svih i da je preko svega prelazio zarad nje – započinje izvor.

Sad je jasno da je sve bila maska, shvatio je da u rijalitiju može da opstane sam i pokazuje pravo lice. Zola se izleteo i jednom prijatelju priznao da ga je Nenad kontaktirao pre ulaska i pitao da li bi mu pomogao i da svima dokažu da je Miljana luda i da je navdu da odlepi tamo. On ide na kartu da će Miljana da napravi karambol, a da se on onda kod naroda opravda za svoje postupke – priča za Svet izvor koji je dobro obavešten.

Miljana je Zolu odmah po ulasku pitala da joj bude prijatelj, jer joj je mnogo teško i svakodnevno plače, ali je dobila hladan tuš.

– Samo da se družimo. Niko me ne voli ovde. Boli me duša, raspadam se, da li možeš da mi pomogneš da prevaziđem? To sam samo htela da te pitam – rekla je Miljana.

Zola je na to odgovorio da neće da se druži sa njom, pa je Kulićeva pobesnela.

Previous articleJANJUŠ U POTPUNOM BEDAKU – TOGA SE NAJVIŠE PLAŠI: Ocinkarili ga najbliži – Počelo je da se dešava…
Next articleMAJA KONAČNO ULAZI U ZADRUGU: Velika šefica najavila vanredno ubacivanje i otkrila datum ulaska…