Home Zanimljivosti MILJANI KULIĆ UKAZANA POMOĆ: Sebi ne dolazi od suza – Priznala da...

MILJANI KULIĆ UKAZANA POMOĆ: Sebi ne dolazi od suza – Priznala da je pripremala osvetu… (VIDEO)

1056
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Oči u oči, i toliko toga za reći…

Otkako je Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana kročio u Belu kuću i postao ravnopravni takmičar najpopularnijeg rijaliti formata, “Elite”, reklo bi se da je nastala prava pometnja u Šimanovcima. Prvo zato što su ga mnogi gledaoci priželjkivali na malim ekranima, a onda i zbog odnosa sa Miljanom Kulić, koja je inače njegova bivša devojka.

Njih dvoje su bili prilično bučni i burnih reakcija, te je sve kulminiralo Miljaninim suzama. Sada su Kulićeva i Zola odlučili da nastave svoj razgovor u kome mu je ona priznala sve.

Zola upućuje otrovne strelice:

– Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca – rekao je Zola.

– Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš – rekla je Miljana.

– Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio – rekao je Zola.

– I kuća mi se zgadila, sve me podseća na njega. Nisam tu živela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo – rekla je Miljana, plačući.

– Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo – dodala je Miljana, dok joj se ruka u kojoj je držala c*garetu tresla

– Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina – rekao je Zola.

Miljana priznala da se sveti Zoli:

– Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo – rekla je Miljana.

– Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova devojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvek ja najgori – rekao je Zola.

– Idem da obiđem teren – rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“VIDI MIKO ŠTA SI IZGUBILA – NEMOJ SAD DA PLAČEŠ”: Zola uništava Miljanu – Prizor koji je dokusurio… (VIDEO)
Next articleMOŽE LI PONIŽAVAJUĆE ZA JEDNOG MUŠKARCA: Uporedila Bebicu sa psom – Hladan tuš za Macanovića… (VIDEO)