Home Zanimljivosti “ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA”: Marko Đedović se obrušio na njenu majku – Situacija...

“ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA”: Marko Đedović se obrušio na njenu majku – Situacija sve jasnija… (VIDEO)

504
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Nije štedeo reči…

Voditelj Darko Tanasijević je u “Šiša baru” razgovarao sa učesnikom “Elite”, Markom Đedovićem.

Oni su se, naravno, dotakli aktuelne teme koja trese Belu kuću, a reč je o raskidu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

U jednom trenutku, obrušio se na Anitu i njenu majku i istakao da smatra da je sve organizovano.

– Situacija mi je sve jasnija. Meni nema amnestije za tu devojku, oni jesu krivi, ali primarna krivica je na onom o kom raspravljamo, Aniti. Matora ovde kreće da napada tu devojku. Ja sam njoj rekao da ako je Sandra rekla nešto ružno to znači da ima dokaz, pa ja bi je*ao majku da imam crno na belo dokaz. Po mom mišljenju ovo je organizovana kriminalna grupa zarad dobijanja materijalne koristi. Ova mala seljančura koja je iz pripiz*ine došla i zalepila opanak za asfalt je istu priču pričala i Zoli, to mi je Slađa rekla. Mala je puna zla, takva joj je izgleda i majka, izgleda da je genetski. Igru je igrala i Matea sa svojom devojkom i Anitom Matoroj iza leđa. Matora je nenormalna žena, živi u drugom univerzumu i ne zna da postoje prevaranti za 200 evra – rekao je Đedović.

– Za koga je htela taj stan u Kruševcu? – pitao je Darko.

– Jer je stanovnik Kruševca. Da dođe mama privatno da živi da bi ku*avela mogla da se roka u privatnom stanu jer čuva svoje unuče, na Matorin obraz, na Matorina leđa. Ali tu dolazi i bata isteran sa Vojne akademije, a onda i bata i mama i dete svi Matoroj na grbaču. Bata da radi kod Matore i da mu se daje plata i da studira. Ja bih joj je*ao majku da sam ovo znao napolju, je*ao bih joj majku. Tamara je predamnom pomenula predbračni ugovor, ja gledam šta će joj kad je kupila stan pre dve, tri godine. Kunu se u dete kao da je kilo šećera i treba da ga oduzmu. Ja znam da dete ima histerične napade i ujeda kao kuče. Keruša majka. Juče je Matoru pokušala da zavadi sa produkcijom, vidi na koju seljačku patetičnu priču – rekao je Marko.

– Šta znaš o odnosu Anite i njene majke? – pitao je Darko.

– Da ima je*ača mama 1994. godište i tera Anitu da joj mamin dečko ne gleda u du*e. Neki ljudi rade za 500 evra mesečno. Gde su stvari koje joj je mama kupila, gaće, garderoba? Stare gaće i jakne, to je donela – rekao je Marko.

– Da li ona pokušava da se opere pominjući Sanju Stanković, da je mislila da je svadba njoj iz inata – rekao je Darko.

– Jao molim te, a što ti pristaješ da se udaš. To su jeftini, seljački izgovori. Da ti kažem jednu stvar, ovo nije prevara u smislu fizičkog akta, ovo je tipovanje i krivično delo – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous article“NEKA OVO OSTANE SAMO MEĐU NAMA”: Zola konačno priznao svoje emocije – Fatalna privlačnost… (VIDEO)
Next article“NEŠTO MI SE DEŠAVA U TELU”: Aneli Ahmić otkrila sa čim se suočava – Otvoreno progovorila… (VIDEO)