Home Zanimljivosti POSEBNI USLOVI: Pogledajte gde se nalazi Maja pre večerašnjeg ulaska u Zadrugu...

POSEBNI USLOVI: Pogledajte gde se nalazi Maja pre večerašnjeg ulaska u Zadrugu – “Promeniću tok rijalitija…”

2945
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Otkrila sve…

“Promeniću tok rijalitija”, reči su Marinkovićeve pre večerašnjeg ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima.

Milica Mitrović najavila haos u “Eliti”, Maja Marinković spremna kao zapeta puška! Već nedeljama unazad spekuliše se kada će imanje postati bogatije za njeno prisustvo, a sada tu informaciju imamo. Tim povodom domaći mediji su kontaktirali Marinkovićevu.

Maju je poziv zatekao kod kuće, pošto kao velika rijaliti zvezda nije u obavezi da bude u karantinu, kao ostali takmičari. Na pitanje kako teku pripreme za “Elitu” i koja joj je taktika, Maja je rekla:

– Ja taktiku nemam, to se kod mene zna. Ja idem srcem kroz sve, radim ono što osetim u datom trenutku. Nemam ja šta ni sa kim da se pozdravljam tamo kad uđem, pozdraviće se oni sa mnom. Od večeras tok rijalitija kreće da se menja, sve će biti drugačije! – rekla je Maja.

Kada su je novinari pitali sa kim će izbegavati kontakt kada bude ušla, Marinkovićeva je odgovorila:

– Znaš kako, ja sve radim u trenutku, onako kako osetim. Videla sam da su me mnogi prozivali, dozivali, i da su me mnogi ogovarali. Svakom po zasluzi. Većina tamo su moji fanovi ili antifanovi, pa ćemo videti koga ćemo gde razvrstati, i videti kako se ko ponašao, pa će morati da snose posledice za neke stvari koje su rekli bez da me poznaju. Sve će biti fejs tu fejs, što bi se reklo – rekla je Maja kroz smeh.

– Red bi bio ove godine i da pobedim, koliko se pominjem i koliko sam glavna tema mislim da sam zaslužila da odnesem prvo mesto. Vidimo se i veliki pozdrav – rekla je Maja za kraj.

S druge strane, Majin otac Radomir Taki Marinković nije bio raspoložen za razgovor, pa je samo kratko poručio da će joj kao i uvek biti podrška i vetar u leđa, i da će biti dostupan za izjave kada Maja postane član “Elite”.

Večeras na ružičastoj televiziji pratimo dugo očekivan ulazak Maje Marinković, a nakon toga i “Pretres nedelje” Milana Miloševića.

Previous articleSADA JE ZVANIČNO: Milica Mitrović najavila večeras haos u Zadruzi – Maja Marinković nikad spremnija…
Next articleMAJA ŠOKIRALA KAO NIKAD DO SADA: Pogledajte šta Marinkovićeva unosi sa sobom večeras u Zadrugu…