Home Zanimljivosti ŽESTOKO UDARIO NA BIVŠU TAŠTU: “Svašta su napričali detetu” – Ivan Marinković...

ŽESTOKO UDARIO NA BIVŠU TAŠTU: “Svašta su napričali detetu” – Ivan Marinković ponovo kipti od besa…

296
0
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,

Evo šta je imao da kaže…

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković oglasio se nakon izjave Marije Kulić da njegov sin Željko više i ne pita za njega, niti ga traži.

Naime, Ivan se nije iznenadio Marijinom izjavom jer je očito i sam svestan da će teško popraviti narušene odnose koje su jedva doveli u normalu prošle sezone u Zadruzi 6.

On na njenu izjavu nije ostao ravnodusan.

U celosti prenosimo i šta je izjavio:

– Pa normalno da ne pita dete kad su mu svašta napričali, ko zna šta… Ništa bolje nisam ni očekivao – rekao je Ivan Marinković.

Nedavno se Marija Kulić oglasila za domaće medije i javno otpisala Ivana, kao i mogućnost da se on viđa sa sinom Željkom.

– Ni u kakvim odnosima nismo! U stvari, u lošim odnosima, od onog njegovog učešća u “Narod pita” kad je bez ikakvog razloga, zbog sukoba s Miljanom, počeo da pljuje mene i Sinišu – započinje Marija.

– Od tada nismo ni u kakvim odnosima, niti ćemo biti. Što se tiče Željka, kad god bude poželeo da čuje oca, ja ću mu okrenuti telefon da se čuje sa njim, ako bude želeo i hteo. Detetu neću da osporim tako nešto, ali za sada ne traži, a ja nemam potrebu da pozovem – priznala je Kulićka za Telegraf.

Previous articleŠA NIJE JEDINI – “ŽIVELI SU ZAJEDNO”: Vanja Aleksić bila u vezi sa još jednim zadrugarom…
Next articleJANJUŠU DONOSI SPECIJALAN POKLON: Procurio pakleni plan Maje Marinković – Rešila da mu pecne suprugu…