Home Zanimljivosti PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: Kija sa dokazima izašla u javnost – Nakon vesti...

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: Kija sa dokazima izašla u javnost – Nakon vesti šta je Nadica uradila…

1384
0
Kristina Kija Kockar, Nadica Zeljkovic,
Kristina Kija Kockar, Nadica Zeljkovic,

Stala na put svim nagađanjima…

Kako se spekulisalo, Nadica Zeljković, majka voditeljke Kristine Kije Kockar, navodno je upala u kuću prve komšinice Slobe Radanovića i napala je.

A sve zbog toga što je komšinica Jovanka i njena ćerka Gorana govorile o Kijinom bivšem mužu Slobi u jednoj emisiji, što se Nadi nije dopalo.

– Bila je emisija, išli su u Zrenjanin, Slobinu komšinicu su intervjuisali, rekla je nešto što nije afirmativno za Kiju i Nadicu. Nadica je uletela kod nje, razvalila vrata, a ženi odstranili dojku, ima rak, šećer… Ženi uletela u kuću, počela da joj preti, da se dere, ženi je pozlilo, skočio joj šećer, a pre mesec dana je imala infarkt. Luda kuća. Ženi nije bilo dobro. Ćerka je uzela i pozvala Hitnu pomoć, rekla da će da ide u policiju da prijavi. Boji se da joj ne dođe Kija. A to je ona polovina Slobine kuće. Njena ćerka plače, majci joj nije dobro, ona se boji. Babi od 80 godina pretila… Ćerka ide u policiju – rečeno je u emisiji “Na metar od mene”.

No, sada se na sve ove navode oglasila i Kija Kockar ispred svoje porodice:

– Prvo sam bila zatečena neistinama starije gospođe i pominjanje moje majke i mog pokojnog oca i iskreno zatečena da je neko spreman da to kaže pa posle i još da objavi to, ali za objavljivanje je već druga tema. Taj snimak je izašao pre neki dan i zatekao me da slušam takve gnusne stvari dok sam na pauzi na predavanju. Advokat je već pripremio krivično parničnu prijavu, postavila sam upravo na moj profil jer me zovu drugi mediji i pitaju! Neću da dozvolim, kao ni moja majka, da se šire neistine! Mojoj mami je prećeno, a mislim na to da je ćerka, koja je lažno optužila moju majku, po nečijem lošem savetu, juče u 15h zvala pet puta moju majku na posao i citiraću šta je ceo kolektiv čuo: “Kad te vidim iščupaću ti grkljan”. To mi je majka prenela i odmah sam pozvala advokate. I onda vidim laži i “izvore” da se blati moja majka. Bog sve vidi pa čuli smo i snimak gde se tačno čuje istina. Svi znaju moju majku kao divnu osobu, nikom ne želi zlo. Ona je videla snimak kad je izašao na Jutjubu, a ne na televiziji kad se emitovao pre par meseci. Ne znam odakle im ideja da lažu, ali imamo dokaze i svedoke za pretnje kao i za njihove laži. Dokle više da dirate pokojne prvo? Da govorite kako ja nisam nečija ćerka. Pa onda da kaljaju čast divne žene i lažete da je nekom pretila, a obrnuto je. Loše su ih savetovali “prijatelji”, da blate moju majku ne imajući u vidu da živimo u pravnoj državi. Lažne izjave, svedočenja i lažne prijave su krivične – rekla je Kija za medije.

Kija je inače pripremila i krivičnu prijavu što je objavila i na svom Instagram nalogu.

Ovim je stala na put svim nagađanjima i neistinama iznetim o njenoj porodici.

Detaljnije pogledajte ispod:

Instagram,
Instagram,