Home Zanimljivosti “HRANIO SAM TE, KUPAO I PRESVLAČIO”: Oči u oči sa Miljanom Kulić...

“HRANIO SAM TE, KUPAO I PRESVLAČIO”: Oči u oči sa Miljanom Kulić – Pomenuo Mariju i Sinišu… (VIDEO)

3539
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Dogodilo se…

Uplakanoj Miljani Bebica rekao da je ne zanima posle svega što su prošli, da je kupao, hranio i oblačio, a pomenuo i uvrede njenih roditelja, Siniše i Marije Kulić.

Tokom emisije koju vodi Milan Milošević desilo se dugo očekivano suočavanje Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Svemu je prethodio klip gde su gledaoci mogli da vide kako Miljana tera Zolu da smuva Teodoru Delić.

– Postavio sam joj trik pitanje da li će se ljutit ako ja smuvam Teodoru. Ja sam sve radio iz neke nemoći da skrenem misli – rekao je Zola.

– Je l’ si ti razmišljao koga ona voli? – pitao je Milan Zolu.

– Nisam mogao da provalim, bilo mi je nejasno. 15 dana čačkamo jedno drugo, haos pravimo, a ona mi predstavlja priču da ga voli. Onda sam hteo neki eksperiment da vidim zbog čega plače i došao sam do zaključka da joj je teško što je u njenoj glavi izigrana od strane čoveka koji ju je idealizovao u svakom smislu – rekao je Zola.

– Uvek sam mu govorila da volim Zolu, gledala sam kad ima donose sa drugom devojkom, ja sam Nenadu sve govorila. Nisam ništa krila, pisala sam Zoli. Vezala sam se za njega kao i za psa Minija, vežeš se – rekla je Miljana.

– Ovo je idealna i poslednja šansa da izglade odnos i mislim da će uspeti. Naravno da treba da bude sa onim kog voli, ali ja nisam znao da ga voli – rekao je Bebica.

– Uvek sam ti govorila. Šta sam pričala da tebe volim? – rekla je Miljana.

– Ne zanima me ništa vezano za tebe – rekao je Bebica.

– Znači zbog Zole si me ostavio? – pitala je Miljana kroz suze.

– Jok, nego zbog trešnje u Nišu. Tvoji mama i tata su me vređali, zato vređam. Ne zanima me ništa u vezi vas, shvataš – rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: