Home Zanimljivosti “JADNICA KOJA VOLI LOVU”: Maja oplela po Janjuševoj supruzi – Njen pakleni...

“JADNICA KOJA VOLI LOVU”: Maja oplela po Janjuševoj supruzi – Njen pakleni plan za učešće u Zadruzi…

351
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Sve o njenom planu sa Janjušem…

Maja Marinković ušla je u “Elitu” pre nekoliko dana i najavila početak rijalitija.

Iskusna učesnica spremna je da svima zaprži čorbu, a i ako je pre ulaska tvrdila da se sa Markom Janjuševićem Janjušem nikad neće pomiriti, bacila mu je udicu odmah s vrata, pa su se izgrlili i izljubili.

Maja je, naravno, odmah udarila na Aneli Ahmić, prema kojoj Janjuš gaji otvorene simpatije.

– Maji je prvi cilj da rasturi odnos Aneli i Janjuša i dokaže svima da je ona njegova najveća ljubav. Ne zato što želi ponovo da bude sa Markom, već da bi se osvetila Aneli koja je često uzimala u usta i spominjača u negativnom kontekstu – počela je njena drugarica.

– Ma tek će sad da krene šou, rekli mi je: “Pokazaću svima ko je Janjuš”. Maji nije žao ni Janjuševe žene, o njoj nema lepo mišljenje. Smatra da niko normalan ne bi mogao da oprosti mužu javnu prevaru i da i dalje gleda muža kako zavodi druge žene, a uz to da mu šalje garderobu u rijaliti. Maja će zavesti Janjuša, u to sam sigurna, samo da njoj tamo ne bi bilo dosadno, a i da pokaže svima kakav je. Ona je sigurna da bi on bio sa Aneli da je dobro zagrejan, ali nije ona Maja – govori za Svet drugarica Marinkovićeve.

Maja je pred sam ulazak u “Elitu” komentarisala Janjuša i njegovu ženu:

– Janjuševa žena je jadnica, ali voli lovu očigledno. Tako je izabrala, pa sad neka ćuti i gleda kako je vara. Ja sam njegova životna ljubav. Totalno sam spremna za ulazak i od večeras više ništa neće biti isto. Toliko su me dozivali, a videćemo da li će biti toliko hrabri da mi sve kaću u lice. Nedostaje mi Bela kuća, to je moj drugi dom. Janjuš me se plaši, ali me priželjkuje. Ja sam bila i ostala njegova najveća ljubav. On je moja prošlost, više me ne zanima. Biću brutalna i vratiću miševe u rupu – govorila je Maja pred ulazak, prenosi Svet.

Kako će se dalje ponašati u rijalitiju ostaje da sačekamo i saznamo.

Previous articlePREKID SVEGA: Lepi Mića izgubio kontrolu – Svi šokirani scenom u Beloj kući… (VIDEO)
Next articleUBEĐENA DA SE SVIĐA MAJI: Nije joj dobro zbog druženja Marinkovićeve i njenog dečka… (VIDEO)