Home Zanimljivosti “NEKA JE OTIŠLA”: Nove informacije otkaza – Voditeljka otkrila da li je...

“NEKA JE OTIŠLA”: Nove informacije otkaza – Voditeljka otkrila da li je došlo do sukoba sa Mitrovićima… (VIDEO)

45544
0
Dusica Jakovljevic, Zeljko Mitrovic,
Dusica Jakovljevic, Zeljko Mitrovic,

– Ko god se ne oseća dobro u svojoj koži i na radnom mestu, treba da ide…

Tema odlaska voditeljke “Elite”, Dušice Jakovljević, posle deset godina rada na televiziji Pink i dalje je jedna od najaktuelnijih na domaćoj estradi.

Sada se na crvenom tepihu i proslavi povodom rođendana jednog magazina pojavila Dušičina dojučerašnja koleginica, voditeljka “Premijere Vikend specijal”, Bojana Lazić.

Ekipa novinara iskoristila je priliku da popriča sa atraktivnom voditeljkom, kako bi pokušali da saznamo zna li ona u kakvom odnosu se Jakovljevićeva rastala sa čelnicima, Milicom i Željkom Mitrovićem, sa kojima je sarađivala više od jedne decenije.

– Meni je to sasvim normalno, ko se više ne oseća lepo u svojoj koži i na svom radnom mestu, zašto da ne ode? Ne treba ići linijom manjeg otpora, i treba ići dalje, ja nisam Dušicu pitala za razlog njenog odlaska, poželela sam joj sreću, privatno se poznajemo, volimo i družimo, svako ide gde misli da mu je bolje. Ja zaista mislim da je “Pink” najbolja televizija, ali koliko sam čula Dušica sada želi da bude iza kamera, tako da je u potpunosti podržavam – rekla je Bojana Lazić.

Kako je voditeljka otkrila, prema njenom mišljenju, do sukoba između Jakovljevićeve i Mitrovića nije došlo, iako se u javnosti već danima spekuliše da jeste.

– Zaista mislim da nije došlo do bilo kakvog sukoba, prosto ni čelnici televizije “Pink” nemaju taj stil ophođenja prema zaposlenima, mislim da je Dušica prosto tako odlučila i da su se sporazumno dogovorili i rastali – rekla je ona.

Bojana je otkrila i šta misli o povratku Milana Miloševića na mesto jednog od voditelja rijalitija “Elita”.

Šta je priznala na tu temu, saznajte na snimku ispod:

Previous articleISTORIJA SE PONAVLJA – MILJANA NE ODUSTAJE OD ZOLE: “Ne možeš da mi zabraniš…” (VIDEO)
Next articleANELI DOŽIVELA POMRAČENJE: Maja otkrila informacije iz spoljnog sveta – Ahmićeva ne može da sebi dođe… (VIDEO)