Home Zanimljivosti PRIČA KOJA JE DOGOVORENA: Dobra je glumica – Marija Kulić javno o...

PRIČA KOJA JE DOGOVORENA: Dobra je glumica – Marija Kulić javno o krahu braka… (VIDEO)

1159
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Marija Kulić javno o krahu braka…

Bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić, u svojoj velikoj ispovesti za domaće medije otkrila je kakvog je sada zdravstvenog stanja, kako gleda na ovogodišnje učešće svoje ćerke Miljane u “Eliti” i kako se nosi sa negativnim komentarima na račun svoje porodice.

Ona je govorila i o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju, te otkrila kako gleda na preljubu Anite Stanojlović i krah njenog braka sa Jovanom Tomić Matorom.

– Meni je to sve presmešno. Kao prvo Matora nikad nije verovala u ljubav s Anitine strane još u rijalitiju. Anita je pokazala slobodno ponašanje i da ne preza niodčega, niti ima sram ni obraz da uradi bilo šta zarad rijalitija ili svoje koristi kako bi opstala i dobila honorar.

– Kada je pravila gluposti i ostala bez honorara , ona je gledala da Matoru iskoristi. Matoru inače sve te devojke iskorišćavaju finansijski i u svakom smislu jer ona kao da im nudi sve to da bi bile sa njom – rekla je Marija Kulić, a onda se nadovezala:

– Stupiti u brak tako brzo nakon tri meseca odnosa… Sa Anitine strane, ajde ona je mlada, videla je da se muškarci ne zadržavaju sa njom i da bi dobra priča bila da se drži Matore. Prvo je bila sa Sanjom, pa sa MC Aleks, nijedna nije bila lezbejka koja je bila sa njom, pre Matore su imale momke. Znači one sa njom ulaze u odnos da bi je iskoristile.

– Jer zna se za Matoru da uvek dobro zaradi, a mislim da je ta priča dogovorena. Prvo brak od tri meseca, a onda se piše o porukama tim. To je dogovor između Matore, Anite i ove devojke iz Hrvatske da naprave priču da bi nakon sedam godina boravka u rijalitiju Matora imala dobru priču – kazala je Marija, a onda zaključila:

– Matora je dobra glumica, ona nije nimalo naivna. Ona je deset godina u rijalitiju, pa vi vidite da li je mogla da odglumi tako nešto – tvrdi ona.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Previous article“MALO ĆEMO DA SE DRUŽIMO”: Maja Marinković ne gubi vreme – Traži krevet, želi Nikolu… (VIDEO)
Next article“HRANIO SAM TE, KUPAO I PRESVLAČIO”: Oči u oči sa Miljanom Kulić – Pomenuo Mariju i Sinišu… (VIDEO)