Home Zanimljivosti “GLUMI MAJKU – NE ZNA JAJE DA ISPRŽI”: Udar na majčinstvo Aneli...

“GLUMI MAJKU – NE ZNA JAJE DA ISPRŽI”: Udar na majčinstvo Aneli Ahmić – Pao žestok obračun… (VIDEO)

862
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Nije im prećutala…

Učesnice “Elite” Sara Šljivar i Danka Grujić ogovarala se cimerku Aneli Ahmić i komentarisale njeno majčinstvo.

Malo kasnije Ahmićeva im je prišla i odlučila da se obračuna sa njima:

– Sramota je da glumiš majku nekakvu a ne znaš da isprziš dva jaja. Crkla bi gladna. Ne pere stvari, daje Malivuk da joj pere patike. Kakva si to žena, plaćaš da ti drugi peru patike jer ti je ispod časti. Ja sam imala para i nisam pa sam uvek prala sve svoje. Moj bivši je imao čistačicu pa kad smo bili zajedno nisam dala da neko drugi čisti, samo kad se posvađamo pa pozove. Zamisli imaš nekloga pa mu ne spremiš hranu, ne očistiš nego njoj Janjuš sprema hranu. Ona kao da je poremećena devojka. Osoba koja pati ne ponaša se kao ona, ja patim i smršala sam 10 kilograma. Ona je dobro razmislila kakvu će priču ispričati i došla je po prvu nagradu i nakačila se na Janjuša. Kaže da hoću kadar preko nje a njoj je svaka druga reč kadar – rekla je Danka.

– Sanija je Plejboj zečica, dobro je rekla da joj je Aneli napravila pakao od života. Ne volim što je ukućani koji je poznaju napadaju. Kad bi ona ušla ne bi imali takvo mišljenje – rekla je Sara.

– Toliko patiš, ja kad patim za nekim ja sam mesecima pre ulaska bila sama, plakala i raspadala se, to je tuga i patnja za nekim. Bolovala sam sama sa sobom, osušila se kao grana – rekla je Danka.

– Opalili je kompleksi – rekla je Sara.

– Očigledno da je bila sa njim zbog novca čim je zatrudnela posle drugog se*sa – rekla je Danka.

– Vidim da vodite polemiku, to što sam ti rekla da si ku*va iz Slovenije nema veze sa nacionalnošću. Danka me ne voli i to je očigledno – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Previous articleZAGRLJENI I SREĆNI: Zvezdan Slavnić blista – Posle dužeg vremena odlučio da je pokaže javnosti…
Next articleZATEKLA IH NA DELU: Nakon raskida odmah se bacio na osvajanje Maje Marinković… (VIDEO)