Home Zanimljivosti “SVI KOJI SU POVEZANI SA ZADRUGOM”: Javno raskrinkala aferu Sandre Rešić…

“SVI KOJI SU POVEZANI SA ZADRUGOM”: Javno raskrinkala aferu Sandre Rešić…

2395
0
Sandra Resic, Vuk Mob,
Sandra Resic, Vuk Mob,

Javno raskrinkala aferu Sandre Rešić…

Tema koja već danima iza nas intrigira javost jeste prevara Anite Stanojlović koju je priredila svojoj ženi Jovani Tomić Matoroj.

Dosta se spekulisalo o svađi nje i Sandre Rešić na samoj svadbi.

Ona je pre dva dana otkrila da je do svađe došlo između Ermine Pašović i Sandre zbog Vuka Moba, jer kako kaže, obe su bile sa njim.

Bivša zadrugarka Jelena Batos ponovo je imala potrebu da odgovori Sandri Rešić, koja je došla u žižu javnosti zbog navodne afere sa reperom Vukom Mobom.

Pojavila se infomacija da je Vuk Mob spavao i sa Sandrom, ali i sa Erminom Pašović, što je otkrila Anita Stanojlović, kada su se njih dve posvađale na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

Jelena je imala potrebu da se pratiocima na Instagramu obrati ovim putem i damentuje Sandru.

Evo šta je javno iznela:

– Jao, ja koliko znam Ermina nije demantovala da li si bila sa Vukom ili ne, nego samo razlog svađe na svadbi! Isto koliko znam i Matora je potvrdila tu svađu. Znate ono, kada ljudi počnu živeti u svojoj laži da više ne znaju šta je laž, šta istina. Svi koji su povezani sa Zadrugom znaju šta i kako, kao ono za Anitu i njenu navodnu korst para, dok ti bivši traži još uvek svoje pare nazad, ti ideš po emisijama i pričaš kako drugi koriste druge. Zvezda naša, pevačica aka tračara rijalitija od emisije do emisije da bi joj glava iskakala negde, jer putem muzike ne iskače. Dok god mi se ne izviniš za ono šta si rekla za moju decu, ja ću svaku tvoju laž demantovati – napisala je Jelena na Instagramu.