Home Zanimljivosti BEBICINA PORODICA POSLALA PORUKU: Bili su potpuno jasni – Miljana Kulić će...

BEBICINA PORODICA POSLALA PORUKU: Bili su potpuno jasni – Miljana Kulić će biti slomljena nakon saznanja…

4259
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Miljana Kulić će biti slomljena nakon saznanja…

Na profilu Nenada Macanovića Bebice, kojim upravljaju njegovi najbliži redovno se objavljuju snimci i fotografije fan stranica.

Oni međi svim objavama izdvjaju one sa Teodorom Delić, čime stavljaju doznanja da nju preferiraju više od Miljane Kulić.

Sada je tokom emisije “Nominacije” došlo do pravog šoka, kako za gledaoce, tako i za učesnike rijalitija “Elita”.

Naime, tokom izlaganja Nenada Macanovića Bebice došlo je do emotivnog brodoloma Miljane Kulić, nakon čega je i on počeo da jeca pred svima.

Macanović je, iako je u vezi trenutno sa Teodorom Delić, priznao kako i dalje voli Miljanu, ali kao čoveka i da mu je jako teško da je gleda kako se ponovo ponižava, zbog svega što su zajedno prošli tokom dvogodišnje veze.

Macanović je nakon toga prihvatio Miljaninu molbu da joj spremi večeru, a Maja Marinković je nakon toga prenela Kulićevoj kako on želi da sa njom ode na Rajsko ostvro, kako bi je sklonio od Lazara Čolića Zole.

Međutim, Bebica je ipak na kraju noći legao pored Teodore i sa njom razmenjivao nežnosti.

Kako je emotivni slom bio veliki šok za sve, usledilo je oglašavanje na zvaničnom profilu Nenada Macanovića Bebice.

Naime, oni su podelili njegove slike sa Teodorom, sa zajedničkih fan stranica i time jasno stavili svima do znanja da im se ona više dopada nego Miljana.

Podsetimo, Nenad Macanović Bebica završio je u krevetu sa Teodorom Delić, te su njih dvoje razmenjivali nežnosti ispod pokrivača, a ona je sve vreme pratila da li ih neko posmatra.

Međutim, iako “elitari” možda nisu videli, budno oko produkcije ispratilo je svaki njihov pokret.