Home Zanimljivosti MILJANA ŠOKIRANA: Saznala koja devojka je želela da rodi dete Lazaru Čoliću...

MILJANA ŠOKIRANA: Saznala koja devojka je želela da rodi dete Lazaru Čoliću Zoli… (VIDEO)

1454
0
Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

Saznala koja devojka je želela da rodi dete Lazaru Čoliću Zoli…

Miljana Kulić je saznala detalja odnosa njenog bivšeg dečka Lazara i Slađe Lazić. Iako su Miljana i Zola dugo bili u emotivnom odnosu, Kulićeva za ovo očigledno do sada nije znala.

Slađana Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, se tokom nominacija u “Eliti” osvrnula na odnos sa Miljanom Kulić.

Nakon ovoga je o otvorila dušu i o Lazaru Čoliću Zoli, pa spomenula bebu:

– Sa Miljanom imam topao-hladan odnos i nikad ne znam na čemu sam sa njom. Naša situacija je trenutno dobra, lepo se slažemo, ali opet ne znam kad će da kaže nešto za mene, kao što sam sinoć čula da me je provukla da sam Zolina k**va – rekla je Slađa prvo.

– Ona je jedina koja mi je u životu rekla da sam k**va za lovu… Većina ljudi nije bila iskrena prema tebi, smatram da te se plaše da im se ne nakačiš na vrat. Niko ne želi budalu za vratom – rekla je Lazićeva.

– Ja znam da mi se smeju ptice na grani kad sam rekla da si k**va i da se j**eš za novac – rekla je Miljana.

– Mislim da si nesebična i da umeš da se pokaješ za neke stvari, mislim da me u neku ruku gotiviš kad shvatiš da ja nisam kriva. Kad sam rekla da bih Zoli rodila bebu ja sam to u datom trenutku u etno-selu mislila. Ostaviću Zolu – rekla je Slađa.

Podsetimo, Slađa i Zola započeli su muvanje krajem prošle sezone rijalitija, a napolju su bili u kratkoj šemi. Sada se, pak, u prijateljskim odnosima.

Detaljnije pogledajte u videu: