Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U BELOJ KUĆI: Evo kako se...

MARKO ĐEDOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U BELOJ KUĆI: Evo kako se zadrugari ponašaju kada ih niko ne vidi… (VIDEO)

458
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Evo kako se zadrugari ponašaju kada ih niko ne vidi…

Marko Đedović razgovarao je sa Darkom Tanasijević pa otkrio kako se ponašaju aktuelni učesnici “Elite”.

Marko Đedović stigao je u Šiša bar kako bi otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću o dešavanjima koja su obeležila sedmicu za nama.

– Da misliš da Miljana plače zbog Bebice jer je on njena posledje opcija ili zbog nekog inata Zoli? – upitao je Darko.

– Jeste njena poslednja opcija, koristi ga da napakosti Zoli. Ona voli Zolu. Bebica sve to zna, zato ne želi da se vraća na isto. Ona želi da tera kontru Zoli, umesto da nekako gleda da smiri stvari. Lejdi Di i Teodora koje plaču, a Miljana im vređala sve što je stigla. Lejdi mi tek nije normalna. Oni svi sebe vide u Miljani, a posle za nju kažu da nije normalna. Teodora koja je sa njenim bivšim momkom plače zbog njih dvoje, gde bre to ima?! Zola i ja smo jedino izlgedali normalno, pored svih koji su juče plakali – rekao je Đedović.

– Kako ti sad deluje odnos Aneli i Janjuš? On je rekao da njemu emocije prema njoj rastu – istakao je Darko.

– Ke*aju oboje, ja da ti kažem. Ke*atori obični. Oni su osobe koji imaju emocije, on ne može sebi da dođe. Rekao mi je da je posle tri dana osetio nešto prema njoj. Radi se samo o tri dana, da ponovim. Ne može da se oporavi od ovoga što im se desilo, ali ne može da zaboravi na sve izrečeno. Bili bi zajedno, da nisu izrekli sve ono.Aneli je skontala da Janjuš sa njom nikada neće biti, to se sad i vidi. Ne remeti nju više njihov odnos kao na početku – kazao je Đedović.

– Zbog čega Uroš drami jer se Aneli posvetila tebi i vašem druženju? – upitao je Darko.

– On bi da sa nama provodi vreme, jer ima želju da provodi vreme sa nama. On je čas zaljubljen u mene, pa u Ša, sad mu se Aleksa dopada, čovek ne zna šta radi. Ne zameram mu, ali ne može da se pomiri sa tim da nije u fokusu. On je dete, ja na njega tako gledam. Sažaljiv sam, jer je njemu sve ovo jako zanimljivo – istakao je Đedović.

– Šta se dešava sa Ša i Mionom? – upitao je Darkom.

– Danas su joj stigle stvari, a ona je rekla da momak treba da joj donese ostatak, pa je on rekao: ”Eto, ne treba da brineš”. Oni čekaju Novu godinu. Oni ne vide nas, niko ih ne zanima. Ja s njom pričam, a on joj se obrati, izignoriše se naša priča, njih dvoje nastave svoje. Oni pričaju samo da bi pričali, to je ta njihova priča sumanuta. Nema više kočnica, pitanje je dana kad će ući u vezu. Oni se ponašaju kao da su u vezi već godinama – kazao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: