Home Zanimljivosti “NISU MI JAVILI KAKO JE PROŠLA OPERACIJA RODITELJA”: Miljana izgubila kontrolu –...

“NISU MI JAVILI KAKO JE PROŠLA OPERACIJA RODITELJA”: Miljana izgubila kontrolu – Drastičan potez… (VIDEO)

5820
0
Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

Drastičan potez…

Sukob između Miljane i Maje je dostigao svoj vrhunac kada su počeli da raspravljau o razlozima zašto je Kulićeva ošišala kosu tokom Zadruge 4.

Maja Marinković i Miljana Kulić i dalje su ratovale zbog kreveta. Miljana je nešto ranije plakala pred Majom i pričalal joj da takvo ponašanje od nje nije očekivala.

Njihov sukob se prelio i u “Pretres nedelje” gde su se častile uvredama. U jednom trenutku Maja je sugerisala svojoj bivšoj drugarici da je luda a kao dokaz je navela trenutak kada je ošišala kosu na ćelavo u 4. sezoni Zadruge i da to rade samo nervno poremećene žene. Miljana je odgovorila da se za taj drastičan potez odlučila jer je bila zabrinuta za svoje roditelje.

– Ja to nisam uradila jer sam luda već zato što me je bilo strah. Ja sam tada izaškla kao trećeplasirana – rekla je Miljana kojoj su u tom trenutku oba roditelja bolovala od raka.

– Ma pusti to. Ti sve radiš iz straha – rekla je Maja ironično.

– Mojis su roditelji imali rak. I te kako aludiraš na to. Nije mi javljeno. Produkcija mi nije javila. Operacija nije bila završena tada kada mi je rečeno. Ja sam pomislila da se nešto desilo i da mi nisu javili. Zato sam se ošišala – rekla je Miljana.

– Zoli se sviđa Slađa, sviđa mu se Lejdi Di – provocirala je Maja.

– Ma i za to me baš briga – rekla je otresito Miljana.

Detaljnije u nastavku: