Home Zanimljivosti PREPRIČALA MU RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM: Aneli otkrila Janjušu tajni plan – Konačno...

PREPRIČALA MU RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM: Aneli otkrila Janjušu tajni plan – Konačno sve saznao… (VIDEO)

3365
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Konačno sve saznao…

Zadrugari se pitaju kada će njih dvoje javno priznati emocije i uploviti u vezu.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Njih dvoje su se danima svađali, a onda je Aneli u dogovoru sa Drvetom mudrosti organizovala specijalan zadatak i napustila imanje kako bi gledala šta Janjuš radi u rijalitiju bez nje.

Aneli i Janjuš su zakopali ratne sekire i ponovo ostvarili bliži odnos. Aneli je sad otkrila Janjušu o čemu je razgovarala sa Drvetom mudrosti koji predstavlja produkciju i zašto je došla na ideju da ga “špijunira”. Ona mu je do detalja ispričala svoj tajni plan i što joj je bio cilj. Potom mu je otkrila da ga je sve vreme posmatrala u apartmanu i da je pratila svaki njegov korak.

– Zamisli ti nju, ona napravi zadatak da izađe da me gleda – rekao je Janjuš.

– Pa morala sam, zanimalo me – rekla je Aneli.

– Šta te ja tačno zanimalo? – upitao je Janjuš.

– Da li ću ti nedostajati – rekla je Aneli i oboje su se nasmejali.

– Znaš kako sam te gledala iz apartmana dok spavaš. Sve vreme si spavao u rehabu. Kao da si skontao. Da li si skontao da te kamera prati i zumira? – pitala je Aneli.

– Ne, devojka nije normalna. Svakako bi me zumirala, kako god da okreneš. Kako može da mi padne na pamet kad si mi pre mesec dana rekla da ideš 29-og. Da prati ona šta ja radim. I jesi li zaključila šta ja radim? – pitao je Janjuš.

– Ja sam govorila da ti ne smeš ovo da saznaš. Ja sam milila da ćeš ti pop*zdeti. Rekla sam drvetu ako saznaš, da ćeš reći da sma bolesnica i da ćeš mi se krvi napiti. Onda smo se posvađali, prošlo je mesec dana i mislila sam da nećeš poludeti. Krila sam to, bojala sam se – rekla je Aneli, a onda ju je Janjuš zagrlio i ljubio u glavu.

Detaljnije pogledajte u nastavku: