Home Zanimljivosti RASKRINKALI BEBICU I NJEGOVE PLANOVE VEZANE ZA MILJANU: “Moji roditelji su ga...

RASKRINKALI BEBICU I NJEGOVE PLANOVE VEZANE ZA MILJANU: “Moji roditelji su ga tužili…” (VIDEO)

3961
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

“Moji roditelji su ga tužili…”

Rijaliti učesnici se pitaju da li će Nenad i Miljana obnoviti romansu i da li ćemo ponovo pred kamerama pratiti njihove ljubavne igrarije.

Tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući.

Zadrugari su komentarisali turbulentan odnos između Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić. Bebica je na nominacijama priznao da voli Miljanu kao osobu, ali da ne planira više da se upušta u ljubavne odnose sa njom.

Međutim, većina rijaliti učesnika smatra da se Bebica folira i da idalje gaji ljubavne emocije prema Miljani. Oni su raskrinkali Nenadove planove sa Miljanom i zašto je u vezi sa Teodorom Delić. Kulićeva se iznervirala zbog nekih izlaganja, pa je “skočila kao oparena” i prisetila se da su njeni roditelji tužili Bebicu.

– Ne može niko da me ubedi da Bebica i dalje ne voli Miljanu. On je nju godinu dana voleo kao Boga, a sad se odjednom folira da nema emociju, kako da ne. Bolesno je voli i dalje siguran sam – rekao je Terza.

– Teodora je svesna da Bebica voli Miljanu nego neće da kaže jer pokušava da igra igru i da sačuva Bebicu zbog kadra u rijalitiju. I on je sa Teodorom da bi imao ovde nekoga za s*ksualne odnose – rekao je Lakić.

– Ja ću stati na Miljaninu stranu, gde vi vidite da su oni prijatelji i da je on plakao prijateljski zbog nje. Bebica je osetio da je Miljana prema njemu promenila ponašanje, da je iole došla sebi i da je shvatila šta je izgubila. Ona nije mogla Bebicu da zavoli zbog emocije prema Zoli, samo ga je volela što je bio tu za nju u teškim trenutcima. Njegov plač je dokaz njegove velike požrtvovanosti prema Miljani. On plače zbog sebe jer nije mogao da veruje šta se njemu u životu dešavalo. Miljana, kada neko koga ti voliš vređa tvoju porodicu moraš da razmisliš šta je ona sve njemu rekla. Oni su njega ponizili svašta su rekli – rekao je Janjuš.

– Moji roditelji nikad nisu rekli reč o njemu lošu dok on nije otišao i izdao nas, svi u porodici su bili zabezeknuti. Marija se nikad nije dopisivala ni sa kakvim fanovima, to je notorna laž – rekla je Miljana.

– Miljanine roditelje kad bi ponovo pitao da izaberu momka za Miljanu oni bi opet izabrali Bebicu – smatra Janjuš.

– Je l’ si ti normalan, oni njega ne mogu da podnesu, tužili su ga. Ja sam bila iskrena u emociji prema njemu, a on uzeo večeras i uvredio moju majku tako da me apsolutno ne interesuje više, promenila sam mišljenje sad u sekundi – rekla je Miljana.

– Mi smo sedeli na garnituri, Bebica i ja, ja sam ga pitala je l’ voliš Miljanu on je rekao “ne”, ali se nasmejao. Ja smatram da on i dalje voli Miljanu, čak je rekao da bi otišao sa njom na ostrvo na par dana, zašto bi išao sa njom ako ne oseća ništa – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku: