Home Zanimljivosti PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON SUĐENJA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Otkrila sve informacije...

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON SUĐENJA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Otkrila sve informacije sa suđenja…

2009
0
Ivan Marinkovic, Ana Curcic,
Ivan Marinkovic, Ana Curcic,

Otkrila sve informacije sa suđenja…

Bivši rijaliti cimeri, Ana Ćurčić i Ivan Marinković, ratuju još od prošle sezone “Zadruge”.

Čurčićeva je rešila da presavije tabak, a njih dvoje su se našli zajedno u sudnici zbog uvreda koje joj je Marinković uputio tokom emisije “Narod pita”. Ana se sada oglasila za domaće medije i otkrila sve informacije sa suđenja.

Ana Ćurčić i Ivan Marinković imali su prvi susret na sudu u Katanićevoj. Marinković je došao bez advokata rekavši da je toliko bio na sudu da je “postao pravnik”.

Po dolasku na sud oboje su rekli da od pomirenja nema ništa, s obzirom na to da se događa upravo to, medijacija, odnosno pokušaj pomirenja zavađenih strana od strane sudije, kako bi se izbeglo suđenje. Ovim povodom novinari su odmah kontaktirali Anu kako bi iz prve ruke čuli detalje ovog susreta.

– Zakazana je bila medijacija, naravno da to nisam prihvatila. Imali smo pretres i iskaze vezano za tužbu krivičnu i privatnu. Zakazano je novo za januar – rekla je Ana.

Ana je otkrila da Ivan Marinković nije izrazio kajanje zbog reči koje joj je uputio.

Kada je reč o suđenju sa Zvezdanom, Ćurčićeva kaže da svakog dana čeka poziv za suđenje i zakazano ročište.

Podsetimo, prošlog septembra Ana je tužila Ivana Marinkovića, a osim nje, tužbu protiv njega podnela je i Zorica Marković.

– Zamisli, pročitaš navode tužbe Ane K****ć za mene… Kaže ovako: “Rekao mi je:”Marš u p***u materinu, kockarko i narkomanko””, i kaže to potvrđuje priloženi snimak?! Hahaha, klošarko raspala, pa ti u tom snimku to sve meni kažeš prva! Glupačo, je l’ stvarno misliš da će neki sudija da me kazni za iste reči? – poručio je Marinković i dodao:

– Da te naučim, za neadekvatne tužbe obično sud naloži da podnosilac tužbe plati tuženom, veruj mi, imam iskustva. Još jedna u nizu grešaka gospođe K****’! Posetite Jutjub i snimak: “Skandalozno, Ana K****ć krenula na Ivana tokom reklama” – napisao je Ivan tada na Instagramu.