Home Zanimljivosti DISKVALIFIKOVANA O SUSRETU SA NIKOLOM NAKON ZADRUGE: Donela odluku – Otkrila sve...

DISKVALIFIKOVANA O SUSRETU SA NIKOLOM NAKON ZADRUGE: Donela odluku – Otkrila sve o njihovom odnosu…

8889
0
Teodora Balzak, Nikola Bukilic,
Teodora Balzak, Nikola Bukilic,

Otkrila sve o njihovom odnosu…

Diskvalifikovani učesnik je izgleda ipak duboko u srcu Teodore koja je napustila Elitu zbog bolesti.

Učesnica rijaliti programa “Elita” Teodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja.

Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Podsetimo, produkcija je pre nekoliko dana poslala pismo, kojim je otkrila da Teodora napušta rijaliti iz zdravstvenih razloga:

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru “Elite”, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo.

Teodora je sada objavila fotografiju sa njenim rijaliti dečkom Nikolom Bukilićem, sa kojim je očigledno nastavila kontakt.

Ona je objavila fotku iz rijalitija kako pokazuju srce, što je samo potvrda da su nastavili vezu.

Teodora Balzak, Nikola Bukilic,
Teodora Balzak, Nikola Bukilic,

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnogi su bili šokirani, jer im nisu davali mnogo procenata da će nastaviti njihovu romansu, ali su oni demantovali njihove neprijatelje.