Home Zanimljivosti OGLASIO SE NAJVAŽNIJI ČLAN JANJUŠEVE PORODICE: Najavljen skandal ukoliko dovede Ahmićevu u...

OGLASIO SE NAJVAŽNIJI ČLAN JANJUŠEVE PORODICE: Najavljen skandal ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad…

1517
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Najavljen skandal ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad…

Oglasila se Janjuševa baba, koja je dala jasan stav o vezi zmeđu svog unuka i Aneli Ahmić. Bila je potpuno jasna da ne prihvata Ahmićevu za novu snaju.

Aneli i Janjuš su se pre nekoliko dana konačno pomirili i sada javno, zvanično uplovili u emotivnu vezu u kojoj su, kako oboje tvrde, procvetali.

Sada se oglasila i Janjuševa baka, kao najvažniji čla porodice koju on pre svega ceni i poštuje njeno mišljenje. Ona je bila jasna o tome da Aneli ne bi prihvatila.

Prvi put otkako Janjuš učestvuje u rijaliti programima, oglasila se njegova baba Punimirka Janjušević, koja je bila iznenađenana saznanjem da joj se unuk zaljubio, te da ima novu devojku.

Kako kaže, ne prati njegovo učešće u “Eliti”:

– Marko moj? Ja to ni ne stignem da gledam, Boga mi. Šta kažete, zaljubio se, ima devojku? On se zaljubljuje u njih deset – bez dlake na jeziku priča Janjuševa baba koja, po svemu sudeći, i dalje žali za bivšom snajom Enom.

– ‘Ajde, Boga ti, on se bio fino oženio, bio je baš blesav… Dobio je i dete i sve, ne znam šta sad radi – dodala je ona.

Na saznanje o Aneli imala je da kaže sledeće:

– Aneli? Ja nemam pojma, stvarno, ne gledam otkad mi je muž umro, on je to non-stop gledao – iskrena je ona.

Za kraj je upitana da li će prihvatiti Aneli ukoliko je Janjuš bude doveo u Prijepolje.

Onda je otkrila kako joj nije stalo do Aneli, zbog čega bi nastao skandal.

– Nek dođe, šta me briga, meni ništa ne čini. Šta me briga, Boga ti, ima Marko majku i oca, pa nek je vodi kod njih – poručila je Punimirka.