Home Zanimljivosti STIGAO ODGOVOR NA MILJANIN IZLAZAK IZ ZADRUGE: Marija Kulić se hitno oglasila...

STIGAO ODGOVOR NA MILJANIN IZLAZAK IZ ZADRUGE: Marija Kulić se hitno oglasila – “Koja sramota…”

1639
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Majka odgovorila ćerki…

Miljana Kulić se po ko zna koji put sukobila sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, a situacija je, kao po običaju, eskalirala, pa je obezbeđenje moralo da pritrči i reaguje.

Poznata Nišlijka doživela je slom živaca, a iz prostorija rijalitija “Elita” obratila se ženi o čije se savete i sugestije oglušila ko zna koliko puta, majci Mariji Kulić.

– Mama, ako me čuješ, zovi advokate da me izvučeš odavde kako znaš i umeš. Molim te i angažuj doktorku Miru i sve, kako znaš i umeš da me izvadiš odavde. Istog trenutka, mama, kako znaš i umeš odavde da me izvedeš. Mamice, molim te. Izvini što te nisam poslušala kad si mi rekla da ne ulazim. Molim te, izvini, mama – jecala je Kulićeva.

Međutim, Marija kao da je ostala imuna na ćerkine molbe.

Putem svog Instagram naloga Kulićeva se osvrnula na Miljanino kritično ponašanje, kao i na relaciju koju ima sa Zolom poslednjih dana.

– Kako može više ovoliko da se ponižava, gospode Isuse Hriste. Kao poslednja jadnica, bednica, paćenica. Koja sramota, ljudi moji. Pa, ja u životu nisam čula ni videla da neko sebi dozvoli ovakvo poniženje – napisala je Marija.

– Ona polomila naočare majčine, iako mu je četiri puta rekla da ih uzme kod sebe, naravno da je trebalo uvo da je boli i za njega i za naočare. On njoj nije jednu stvar uništip, nego sve vređajući mene. Prema tome, sada, potpuno podržavam da sve što mu stigne ode u jezero, takođe, prozivajući njegovu majku, kao što je rekla, pa on bez ičega i ona bez ičega. Milo za drago, s tim što su njene stvari veoma skupe i ona ima veliku štetu. Neka ode njeno sve, ali i njegovo ništa – dodala je Kulićeva.

Podsetimo, Marija Kulić do samog ulaska kćerke Miljane u “Elitu” nije podržala ovaj postupak svoje naslednice.

Ona je za domaće medije tada istakla da od Miljaninog ulaska nema ništa. Međutim, Kulićeva se ipak oglušila o savete majke.