Home Zanimljivosti ZVEZDAN SLAVNIĆ ULETEO NA SPLAV ZBOG ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Informacije iz spoljnog sveta…

ZVEZDAN SLAVNIĆ ULETEO NA SPLAV ZBOG ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Informacije iz spoljnog sveta…

399
0
Aleksandra Nikolic, Zvezdan Slavnic,
Aleksandra Nikolic, Zvezdan Slavnic,

Informacije iz spoljnog sveta…

Milena Kačavenda ispričala je kako je Zvezdan Slavnić svojevremeno uleteo na splav sa navijačima zbog Aleksandre Nikolić. Međutim, Ana Ćurčić je po izlasku oštro demantovala ove navode lažne kume.

Da su Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić imali burnu prošlost spekulisalo se i tokom emitovanja “Zadruge 6”, a sada je Milena Kačavenda otkrila šok scenu na jednom poznatom splavu.

Naime, Kačavenda je ispričala da su Zvezdan i Aleksandra imali susret na jednom splavu, a da je nešto kasnije ušla grupa navijača, što je Ana Ćurčić demantovala.

Na sve se nadovezao Marko Đedović, koji je izneo tvrdnje da se to nikada nije desilo, nego da je Ana tom pričom želela samo da ocrni što više Nikolićevu, jer je ona bila u strahu od tadašnje cimerke i zadrugarke Zorice Marković.

– Ona meni pre ulaska priča priču da je Aleks bila na splavu nekom da je Zvezdan uleteo, zvali neke navijače, ja pričam to napolju, ona to demantuje – rekla je Kačavenda.

– To je izmišljena priča samo tako, to se nikada nije desilo, gledala je samo da ocrni Aleks… Aleksandra je bila uplašena od Zorice, ne od Zvezdana – rekao je Marko.

– Aleksandra i ja smo bile u Magazinu In, sada se upoznajemo, ja kažem: “Da ti se izvinim, nisam znala”, rekla je da je znala i da je bila u kontaktu sa mnogim rijaliti igračima. Ja je pitam: “Zašto? To je priča koju je ona meni ispričala”. Nije mi bilo jasno zašto baš Aleks – rekla je Milena.

Podsetimo, Aleksandra je tokom boravka u rijalitiju bila upitana da otkrije istinu o susretu sa Zvezdanom, ali ona nije krila tada da ima strah od njega, zbog čega su mnogi pomislili da se tu dešavalo ranije nešto više.