Home Zanimljivosti POTREBNA JOJ JE STRUČNA POMOĆ: Aleksandra Nikolić se hitno oglasila iz Crikvenice...

POTREBNA JOJ JE STRUČNA POMOĆ: Aleksandra Nikolić se hitno oglasila iz Crikvenice – Život drži u tajnosti…

4140
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Aleksandra Nikolić se hitno oglasila iz Crikvenice…

Nema lepšeg perioda za jednu ženu nego kada je u blagoslovenom stanju i tada joj je sve dozvoljeno.

Međutim, Aleks je sada otkrila da ima i probleme i da jedva čeka da se porodi.

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić trenutno uživa u Hrvatskoj sa svojim izabranikom, bivšim zadrugarom Filipom Carem.

Nikolićeva, koja je trudna i čeka devojčicu, brojne fanove je iznenadila novim videom kada je na svom Jutjub kanalu, uz kafu, govorila o drugom stanju, životu sa Filipom, ali i novoj frizuri:

– Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete “Ružna mi je trepavica”, ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku – govorila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

– Ja vama moram nešto iskreno da kažem. Ja jedva čekam da se porodim. Ne mogu više da dočekam… Prvo kažu: “Lep je osećaj biti trudan”, da, ekstra, divan osećaj. Ali, brate, ubiše me leđa, sve ti se promeni. Buduće mame, neću plašiti nikoga, neko stvarno lako podnosi trudnoću, i ovako mu prođe… a meni baš teško. Imala sam na primer neku alergiju, ne mogu da pijem lekove. Non stop kijam, kašljem, neverovatno! Tako da, nekome konstantno bude lako i brzo to prevaziđe, trudnoću, ne oseti je. Nekom bude zaista malo teže kao meni. Ja jedva čekam da se porodim, u aprilu je termin za porođaj – govorila je u svom prethodnom klipu.

Podsetimo, otkako se pomirila sa Filipom i otišla u Crikvenicu Aleks se trudi da svoj privatni život što više može drži u tajnosti.

Zbog toga se preterano i ne eksponira na društvenim mrežama i nije toliko aktivna koliko je bila ranije.

Baš zbog toga njen povratak na platformu Jutjub obradovao njene verne fanove, koji su navikli da njen život prate 24 časa dnevno, dok je živela pod kamerama u Šimanovcima.