Home Zanimljivosti ZVEZDAN SLAVNIĆ MOLI ZA OPROŠTAJ: Javno se obratio emotivnim rečima Anđeli –...

ZVEZDAN SLAVNIĆ MOLI ZA OPROŠTAJ: Javno se obratio emotivnim rečima Anđeli – “Zaslužio sam izvinjenje…”

2067
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

“Zaslužio sam izvinjenje…”

Zvezdan Slavnić se povukao iz javnog života po izlasku iz rijalitija, ali ono što i dan danas intrigira javnost jeste njegov odnos sa Anđelom Đuričić. Oni se nisu rastali u dobrim odnosima, a vrlo brzo po rastanku Đuričićeva je podnela tužbu protiv Slavnića. Njih dvoje se još uvek nisu našli na sudu, a sada je usledio još jedan šamar realnosti za Zvezdana.

Bivši rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, gostovao je svojevremeno u emisiji “Kralj Elite” na društvenoj mreži Tik Tok koju vodi Osman Karić.

On je tom prilkom otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom partnerkom Anđelom Đuričić s kojom je ušao u vezu u šestoj sezoni “Zadruge”.

– Eto da spomenem i Anđelu, šta imaš da mi kažeš u vezi te devojke, da li se nešto dešava – pitao je Osman.

– Znaš kako, vidi, što se tiče nje, morao bih da zastanem i razmislim šta ću da kažem sada da ne bih bio bezobrazan i kako ne bi izgledalo da je nešto napumpano. Ja sam dobio informaciju da ona ponovo hoće da me tuži i da je tražila za svedoka Mokinu bivšu devojku Tamaru Nikezić, opersku pevačicu. Jako mi je čudno jer je to Zoranova bivša devojka, ona je odlazila kod moje majke u dom i odnosila hranu, bila uz nju. Ponaša se prijateljski, a ti znaš šta to znači – rekao je Zvezdan, a onda se nadovezao:

– Devojka s kojom sam proveo šest meseci, koju sam odveo kući gde smo bili u 35 kvadrata, zaslužujem izvinjenje, a ne tužbu – zaključio je Slavnić.

Podsetimo, Ana Ćurčić je nedavno govorila o njihovom zajedničkom životu:

– Zvezdana sam upoznala u prvom razredu srednje škole. On je tada imao dugogodišnju devojku, a ja sam bila sa Acom, odmah smo se ukačili što se tiče konekcije kao drugovi. Život nas je spojio 2011. godine. Bili smo puno zaljubljeni, pokazivali su se neki znaci ograničenja, a počeli smo da živimo zajedno 2015. Ja nisam dobijala batine svaki, a da li je zaista bitno da li vas je neko udario jednom ili deset puta ili vas je psihički maltertirao. Nasilje se ne meri. Moja deca nisu nikada nijednog trenutka bila prisutna, to je rađeno isključivo jedan na jedan.Verovala sam da će proći i plašila sam se da pričam, dve drugarice su znale i majka je znala posle jednog određenog vremena. Saznala je tako što sam došla kod nje kući jednog dana, otišla sam da se okupam, a ona je ušla u kupatilo nenadano i videla mi je prilično plave noge. Te modricu su nastale od batina – rekla je Ana i ponetirala:

– Nisam se sklonila od njega zato što sam se puno plašila – zaključila je ona.