Home Zanimljivosti ĐEDOVIĆ SE OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Spomenuo muškarca iz spoljnog sveta – Ona...

ĐEDOVIĆ SE OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Spomenuo muškarca iz spoljnog sveta – Ona prebledela…

599
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Ona prebledela…

Maja Marinković nije mogla da veruje da ju je njen prijatelj Đedović izostavio na najvećoj podeli budžeta, a onda i spomenuo Filipa Cara.

Kako opet niko nije napustio “Elitu” na mestu vođe ostao je Marko Đedović, koji je rijaliti takmičarima delu budžete za ovonedeljne troškove.

On je odlučio da svojim najbližim prijateljima da velike budžete, a kako se među njima bili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, Maji Marinković nije bilo najprijatnije dok je to slušala.

Đedović je nahvalio Aneli i Janjuša kako uživaju u ljubavi i indirektno prozivao sve koji imaju negativne komentare na njihov račun.

Poznato je da je Maji takvo izlaganje prethodnog puta smetalo, pogotovo jer je dobila srednji budžet, a Aneli veliki.

Međutim, kad je došao red da ona čuje Markovo mišljenje o njoj nije se bunila, a on joj je posavetovao da sebi nađe zanimaciju i dečka, kako bi se manula priča sa nebitnim ljudima i kuknjavom za Filipom Carem, koji je njen bivši dečko.

– Majo, nema veliki, za tebe srednji jer sam golupčićima dao velike. Nadam se da će da ti uđe neki frajer i da se maneš priča o Filipu Caru i da se zabaviš svojom mukom. Ti si u odnosima jako zanimljiva, šta god da radiš. Kao pojava si zanimljiva, umeš da podbodeš. Treba da komentarišeš kako misliš da treba, da li će biti s razlogom ili bez, to je tvoje pravo. Ti treba da budeš ono što jesi i da komentarišeš, nisi pozvana da glumiš Jovanku Broz – govorio je Marko.

– Samo mi još Tito fali – smejala se Maja.

– Jedino ako se sa Zolom smuvaš – dodao je Đedović.