Home Zanimljivosti POTPISAO VAŽAN DOKUMENT: Janjuš ostaje bez novca – Aneli ne zna za...

POTPISAO VAŽAN DOKUMENT: Janjuš ostaje bez novca – Aneli ne zna za njegov dogovoe sa Enom…

27692
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Košarkaš je mislio da će odoleti iskušenjima u rijalitiju, ali se prevario…

Marko Janjušević Janjuš obeležio je rijaliti program “Zadrugu” i “Elitu” svojim turbulentnim ljubavnim odnosima. On je pred kamerama prevario svoju suprugu, Enu Senić, sa Majom Marinković.

Nakon što se završila njegova romansa sa Majom, Ena mu je oprostila izdaju i oni su se celo leto pred njegov ulazak u “Elitu” družili i zajedničke momente delili na društvenim mrežama. Šuškalo se da je čak došlo i do pomirenja među njima.

Međutim, Janjuš je poklekao pred šarmom Aneli Ahmić i njih dvoje su se upustili u vezu. Kako pišu domaći mediji, košarkaš je navodno Eni pred ulazak obećao da se neće zaljubiti u “Eliti” i da se među njima ništa neće promeniti. Janjuš je prekršio dato obećanje.

Kako navodi “Skandal”, zadrugar je otišao toliko daleko da je čak obećao i da se odriče svega u korist nje i njihove ćerke Krune ukoliko bude napravio glupost.

Ena mu nije poverovala, pa je Janjuš navodno otišao kod advokata i notara kako bi overio svoju izjavu da se odriče svega u “Eliti” u njenu korist, pa čak i pobede. On je potpisao važan dokument kojim je regulisao ovaj njihov dogovor.

On je navodno čak kod notara overio izjavu i čak ostavio i broj žiro računa, da ako napravi neku glupost, sav novac koji je do sad zaradio u “Eliti”, a koji će mu leći na račun, pređe na račun Ene i njihove zajedničke ćerke Krune.

S obzirom na to da se Janjuš upustio u vezu sa Aneli, to automatski znači da je prekršio dogovoro i da izlazi iz rijalitija bez dinara.

Aneli ni ne sluti da je Janjuš sklopio ovakav dogovor sa svojom bivšom suprugom. Ostaje nam da ispratimo kako će se odvijati ovaj odnos između Aneli i Janjuša i da li će zajedno izaći iz rijalitija kao srećan ljubavni par.