Home Zanimljivosti TEODORA HOSPITALIZOVANA: Fotografija iz bolnice slama srce – Nakon diskvalifikacije tonu sve...

TEODORA HOSPITALIZOVANA: Fotografija iz bolnice slama srce – Nakon diskvalifikacije tonu sve lađe…

2463
0
Teodora Balzak,
Teodora Balzak,

Nakon diskvalifikacije tonu sve lađe…

Balzakova je pre nekoliko dana napustila rijaliti, te je sada u bolnici kako bi se pozabavila svojim zdravljem.

Učesnica rijaliti programa “Elita” Teodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja.

Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Teodora se upravo oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i odmah stvorila paniku među svojim fanovima.

Naime, bivša takmičarka rijalitija “Elita” podelila je fotografiju iz jedna privatne klinke i svima dala do znanja da situacija oko njenog zdravlja nije ni malo naivna.

– Dobro jutro – napisala je Teodora na svom Instagram storiju uz fotografiju svojih nogu, koje je uslikala u čekaonici i uz to dodala emotikone šprica i tablete.

Instagram,
Instagram,

Jasno je da je Teodora morala ozbiljno da se posveti zdravlju čim je napustila zidove imanja u Šimanovcima i da je situacija koja joj se dešava jako ozbiljna i da će morati ozbiljno da povede računa o sebi.