Home Zanimljivosti KONAČNO SE SLOŽILE SUPRUGA I LJUBAVNICA: Nenad Aleksić Ša ponižen za sva...

KONAČNO SE SLOŽILE SUPRUGA I LJUBAVNICA: Nenad Aleksić Ša ponižen za sva vremena… (VIDEO)

491
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Nenad Aleksić Ša ponižen za sva vremena…

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša već nedeljama unazad prelazi granicu prijateljstva, a sada su i zvanično u vezi. Međutim, i pored toga što je promenio devojku, čini se da nije promenio ćud.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nedavno ušli u žižu javnosti zbog svoje ljubavne veze. Reper je već imao istorijat sličnog ponašanja, a sada je izneverio još uvek zakonitu suprugu, Vanju Aleksić, a i Mionu je u rijaliti ispratio dečko.

Njih dvoje su doživeli iznenađenje od strane svojih fanova, koji su ih obradovali poklonima. Obezbeđenje je unelo kutiju sa slatkišima, a njih dvoje su sa oduševljenjem otvarali poklon i nežno se ljubili.

Međutim, nakon toga došlo je do nove, žestoke svađe, kada je reper Mioni zamerio činjenicu da ga ne ljubi dovoljno i da je to nedopustivo. Ša joj je držao predavanje, a onda je dobio povratnu, kojoj se definitivno nije nadao.

– Ja nisam ustanova neka da lečiš komplekse na meni. On je toliko ljubomoran da je to bolesno. Što sad konstantno spominješ neke poljupce, kao da ja tebe ne želim, ali ne mogu po ceo dan da se ljubim – rekla je Miona.

– Nisam ni ustanova ali ni bebisiter, ovo se ne nalazi često, moraš da se potrudiš da sačuvaš vezu. Ja se samo odaljim kad me iznerviraš, nisi me poljubila, a krenula si iz vešeraja. Legneš i ne poljubiš me, gde to ima – rekao je Ša.

Podsećamo, i u lajv obraćanju od pre nekoliko dana Vanja Ignjatović je takođe imala isti argument protiv Ša.

– On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni – saopštila je ona putem društvene mreže.

Pogledajte prilog: