Home Zanimljivosti MAJKA SASULA SAV GNEV: Evo šta je rekla za potencijalnog zeta –...

MAJKA SASULA SAV GNEV: Evo šta je rekla za potencijalnog zeta – Izazvao opštu pometnju…

1271
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Izazvao opštu pometnju…

Anitina majka, Angelina je po prvi put javno iznela svoje mišljenje na temu odnosa njene ćerke i Anđela.

Pre samo nekoliko dana, maneken i bivši dečko Teodore Džehverović i nekadašnji prijatelj Jovane Tomić Matore, Anđelo Ranković, izazvao je opštu pometnju.

I dalje zakonita Matorina supruga, Anita Stanojlović i Anđelo su odmah počeli da flertuju, nakon njegovog ulaska, zbog čega ostali učesnici smatraju da će u izvesnom periodu ući u emotivnu vezu.

Sve što se izdešavalo između Anite i Anđela, prokomentarisala je i Stanojlovićkina majka:

– Iskrena da budem, nije mi žao Matore i njenih slomova, jer kad je Anita imala slomove kad je plakala i padala, tad je tu istu Matoru bolela ona stvar, tako da iskrena da budem više me ne zanima da bilo koga žalim, ta ista Matora i onaj Đedović su mene isprovlačili, pa i dalje provlače, pljuju i pričaju neistinu o meni, a ni ne poznaju me! Đedović mi oči nije video, sa Jovanom se tri puta srela, nismo stigle ni da se upoznamo kako treba i hvala Bogu što nismo, iskreno, totalno sam imala drugačije mišljenje o njoj, iako sam se načitala svega koliko je zla, podmukla, da spasavam svoje dete jer je psihopata, ali nisam verovala, ona će meni da sudi i pljuje po meni i mojoj deci, a da pritom ne zna ni 3% našeg života je*em li joj sve bolesno, ona će nekom da se use*e u život, ma ajde, neka proba samo. Kad su me najstrašnije pljuvali i pričali neistine, i ja sam imala slomove, pa nikog nije bilo briga, tako da što se mene tiče nije mi je žao, jer kako kažu, karma je k…. – počela je ona.

– Sve se vraća, sve se plaća! Što se tiče Anđela, dečko je lep, svakoj devojci bi se svideo, Aniti je još ranije komentarisala da je on najlepši dečko u Zadruzi, tako da ništa tu nije čudno, ali svakako mislim da nije ona bacila rovca, jer se zaljubila ili šta ti ja znam više je tu proradio inat, jer je ona takva, može da trpi dosta da je gazi neko kao što je to Matora radila mesec dana i jednostavno joj prekipelo sve to i verujem da je rekla: ”E sad je dosta, dosta ste se vi iživljavali na meni!”, a iživljavali su se mesec dana onako baš konstantno, i Anđelo je tu ušao baš kao 1 na 10 i desilo se šta se desilo! Što se tiče stvari koje joj je uzela, pa šta tu mogu da kažem jadno baš ono dno-dna, ali to je Matora, sve je to nemoć, pokazala je koliko je zla, ali neka joj je Anita sve vratila, poslaćemo joj sve od šminke do garderobe, tako da joj ništa ni ne treba od Matore – bila je iskrena Angelina za “Kurir”.

A na pitanje da li smatra da je Anita ipak privržena muškarcima i da je konačno našla idealnog partnera u Anđelu, imala je spreman odgovor.

– Što se tiče Anđela već sam rekla da je dečko prelep i nema sumnje da su se dopali jedan drugom, njen tip jeste definitivno, ali da podržavam, ne podržavam, ona treba da razmišlja prvenstveno o detetu i samo o detetu, sve stoji i da je mlada, ali dete mora da bude centar sveta i smatram da joj niko ne treba, da treba da izgura sama do kraja kad je već ušla. Da sam se ja pitala nikad ne bi ni ušla, ali tako je, kako je… Što se tiče njega ne mogu da kažem ništa, jer ne poznajem dečka, ne znam šta mu je u glavi, možda i on sada igra igru, pa se zainatio zbog Matorinog ponašanja i bezobrazluka, ali da mu se sviđa Anita, sviđa mu se sigurno – rekla je ona.