Home Zanimljivosti NAJAVIO DA ĆE TEK PLAKATI: Rekao šta treba da se dogodi u...

NAJAVIO DA ĆE TEK PLAKATI: Rekao šta treba da se dogodi u Zadruzi – Neće joj biti dobro… (VIDEO)

4937
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Neće joj biti dobro…

Priča koja polako ali sigurno obeležava decembar je muvanje Anite Stanojlović i Anđele Rankovića, a evo šta je otkrio Marko.

U vešeraju se vode najbolje priče kada se okupe dobro poznate rijaliti ličnosti da prebiru šta se dešava u kući. U centru je Jovana Tomić Matora i njeni problemi a oko poznate rijalitoi bučice su se okupile Milena Kačavenda, Marko Đedović i Žana Omnia.

Matora je po ko zna koji put ispričala da njeni roditelji nisu bili za to da ona oženi Anitu.

– Meni su mama i tata rekli kao i ti da budem u vezi sa Anitom, ali da budem u braku sa njom… – rekla je Matora.

– Nađi sreću u privremenim poslovima, dok ti je lepo budeš sa nekim, kada nije, ćao – rekao je Marko.

– Ti se upustiš u nešto što je u tom trenutku bilo ispravno, sada mislim da to nije bilo ispravno – rekla je Matora.

– Ti ne možeš da razmišljaš sada tako kao što si razmišljala…Imaš pravo da radiš do kraja života tako, ali ćeš plakati i tako dalje…Veruj mi , to ti je najrealnije moguće, ne mogu da ti pričam da te je volela, ljudi koji ne vole sebe ne mogu ni druge da vole. Ne može Zola da je je*e u du*e, u pi**u i u usta i da ti priča da te voli. Ne zanosi se, daj realniju predstavu – rekao je Đedović.

– To si trebao da mi kažeš kada smo svadbu pravili – rekla je Matora.

– Ma koje bre, mi bi se tada posvađali, ja sam se zato isključivao iz komentartisanja…Devojko, moraš da naučiš neke stvari, nema vađenja na rijaliti, ovo ti je plus u iskustvu – rekao je Marko.

– Sve to što si mi rekao, rekli su mi i mama i tata i brat. Moj Zoran joj je rekao: “Gledao sam kako te je je**o Zola, mi smo hteli da sprečimo svadbu u Crnoj Gori i da pitamo da li se ženiš s ku**om”, kada su videli da živimo zajedno s detetom i tako dalje, onda su smekšali i pričali mi da mogu da dovedem sina – rekla je Matora.

– Ja tebi moram da objasnim još jednu stvar…Sa mnom nije imala priliku da priča, ja ne dam jer neću da slušam budalaštine, a ne mogu da dam komentar, jer znam da ćeš se naljutiti. Ja da nisam imao takav stav, morao sam da je otpratim od blama. Gledaj ponašanje i postupke, nema izuzetaka, neće se niko zbog tebe promeniti – rekao je Đedović.

– Tebi je dodatna odgovornost sada tvoja porodica, roditelji i brat – rekla je Kačavenda.

– Da ja nisam saznala za Mateu, mene Bog ne bi mogao da okrene protiv nje, jer je ona meni sve davala u potpunosti. Boleo bi me ku**c, ustala bi, komentarisala bih i ostalo, ja sam videla život sa tom osobom, sa svim manama. Ja sam videla da ona nije normalna, da je luda, da je opsesivna i posesivna, ali u odnosu sa mnom je sve bilo lepo – rekla je Matora.

– Ja kada bih izgovorio ono što mislim i ono kako je zaista u životu, ne bi lepo zvučalo i verovatno bi jeli go**a: “Evo ga ovaj…”. Ne možeš da pričaš o tome jer je puno licemera, poste sredom i petkom, a je*u se sa kumom. Ne treba na silu nešto raditi – rekao je Đedović.

– Imam jednu situaciju u drugarstvu i imala sam ovde. Ja znam i jednu i drugu stranu, znala sam ja da je ona pop**ljiva, da je malo lesnabo, ja da nisam saznala za Mateu, mene Bog otac ne bi mogao da ubedi – rekla je Matora.

– Da li tebe može da promeni bilo ko?! Nju lekari, mama i tata nisu uspeli da promene, a zato i plačeš, jer tako i gledaš – rekao je Đedović.

U video prilogu pogledajte detaljnije: