Home Zanimljivosti MENSUR KONAČNO RASKRINKAN: Javno otkrila zašto u ovoj sezoni ćuti – Mnogi...

MENSUR KONAČNO RASKRINKAN: Javno otkrila zašto u ovoj sezoni ćuti – Mnogi će biti razočarani… (VIDEO)

6953
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Mnogi će biti razočarani…

Jedan od najpoznatijih zadrugara i učesnik Elite javno je izdan. Zgodni Crnogorac stoički je izdržao napad na njegovu ličnost.

Mensur Ajdarpašić je ove sezone vrlo povučen i rešio je da se ne uključuje previše u rasprave.

Miljana Kulić koja izigrava njegovu prijateljicu i tvrdi da joj je on najdraži muškarac u kući i da bi volela da njen Željko kad poraste bude kao poznati Baranin, sada je odlučila da potpuno promeni ploču.

Naime, zadrugari su trebali da biraju ko se pravi pametan u “Eliti”, a Miljana je upravo navela Mensura da se najviše pravi pametan i time izdala njihove prijateljstvo, ali i pogazila tvrdnje da joj je on omiljeni.

– Mensur je bio i u gorim situacijama, pa je i tada iznosio svoje mišljenje, a u ovoj sezoni mislim da se pravi pametan – rekla je Miljana.

Mensur je stoički posmatrao ovu izdaju.

Ona je direktno napala i Jovanu Tomić Matoru koja je u teškoj situaciji jer je oterala svoju ženu u naručje ni manje ni više nego Apolonu sa Zvezdare.

– Matora se pravi pametna, pravila se pametna sa Anitom, okrenula je prijateljima leđa. Ja sam prva pričala u “Narod pita”, verovatno je bila ljuta na mene, pričala sam da Anita nije lezbijka, da nema lj od ljubavi i da je sve to interes… – rekla je ona.

Detaljnije u nastavku: