Home Zanimljivosti ANITI NIJE DOBRO ZBOG ANĐELA: Sad se zna ko je on –...

ANITI NIJE DOBRO ZBOG ANĐELA: Sad se zna ko je on – Ne dozvoljava mu da je napusti ni na minut…

882
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Ne dozvoljava mu da je napusti ni na minut…

Ne može da mrdne dalje od nje da joj slučajno neko ne ukrade Apolona sa Zvezdare.

Apolon sa Zvezdare, kako glasi nadimak Anđela Rankovića, u “čeljustima” je zaljubljene Anite Stanojlović koja po svojoj lepoti može da bude proglašena Afroditom iz Kruševca.

Njih dvoje su čitavu emisiju Nominacije proveli u zajedničkom društvu na sofi šćućureni jedno pored drugog i psomatrajući dešavanja u Imaginarijumu Šimanovaca.

Bukvalno se nisu odvajali ni tokom reklama, a Anita je nežnim pogledom gledala u svog izabranika, te on nije mogao da se pomeri i udalji do nje.

Anita je posesivno prigrlila Anđela i ne dozvoljava mu da je napusti ni na minut iako njih dvoje nisu zvanično u vezi, a oni ciničniji ističu da je Anđelo samo koristi radi kadra i da bi imao centralnu priču u okvirima rijalitija.

Anita je očigledno ljubomorna da je neko od atraktivnih takmičarki ne otme frajera sa Zvezdare koji je svoju filozofiju života, kako je jednom istakao, izvukao slušajući tekstove Elitnih odreda.

Iako su pojedinci ovo priznanje izgovoreno bez trunke ironije doživeli kao blam života, mnogi smatraju da je taj muzički dvojac obeležio živote generacije kojoj pripada Anđelo.

Da li je Anita sazrevala uz muziku Elitnih odreda još uvek nije poznato, ali nesumnjivo je da će imati prilike da porazgovaraju i o tome. Tim pre što mu Anita ne dozvolajva da se udalji od nje.