Home Zanimljivosti NEIZLEČIVA BOLEST MU PROMENILA ŽIVOT: Janjuš krije od čega boluje – Morao...

NEIZLEČIVA BOLEST MU PROMENILA ŽIVOT: Janjuš krije od čega boluje – Morao da odustane od karijere…

8676
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Morao da odustane od karijere…

Rijaliti zvezda Marko Janjušević krije veliku tajnu u vezi svog zdravlja!

Janjuševiću su prognozirali blistavu karijeru, sve do momenta kada su lekari otkrili neizlečivu bolest koju ima.

Kako je košarkaš priznao uoči ulaska u prvu sezonu rijaliti formata “Zadruga”, morao je da napusti perspektivnu karijeru zbog retkog oboljenja.

Naime, Janjuš ima problem sa šakama, a s obzirom na to da u košarci šake imaju jako bitnu ulogu, on nije mogao da nastavi da se bavi ovim sportom.

Janjušević je svojevremeno ispričao da on ne može u potpunosti da ispravi šake, ali i da ih savije onoliko koliko bi to trebalo

Ova bolest je jako retka i neizlečiva. Međutim, sa njom može da se živi i ne umanjuje kvalitet života, ali zato umanjuje sportske sposobnosti, što je Janjuš video na svom primeru.

Međutim, to njega ni u jednom trenutku nije demoralisalo. On je tu bolest dosta krio od javnosti, nije želeo da bude žrtva, ali svakako pre nego što je postao učesnik prvo rijalitija, kako piše Skandal.

On je ispričao sve o tome ne predstavljajući sebe kao žrtvu i kao nekoga koga treba ljudi da sažaljevaju već naprotiv.

Janjuš za sve vreme učešća u rijalitiju do sada nikome i ništa nije o tome pričao, ali je za Skandal potvrdio da ima tu bolest, ali da sa njom nastavlja da živi najnormalnije. Nadamo se da mu to u odnosu sa Aneli Ahmić neće ni najmanje smetati.

Ostaje nam da vidimo kako će se njihov odnos u narednom periodu odvijati, budući da su imali vrlo turbulentne situacije.