Home Zanimljivosti OBRATIO SE SUPRUZI: Ša progovorio o svađama sa Mionom – Tek sada...

OBRATIO SE SUPRUZI: Ša progovorio o svađama sa Mionom – Tek sada shvatio šta je uradio… (VIDEO)

511
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Zamera Jovanovićevoj što često spominje svog bivšeg dečka…

Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Nenad Aleksić Ša.

Reper se osvrnuo na njegovu vezu sa Mionom Jovanović i na njihove svakodnevne svađe. Shvatio je da su mu neke reakcije bile preterane i da nije trebalo da joj skreće pažnju na odnos sa Anđelom Rankovićem. Na kraju razgovora sa Darkom je uputio poruku svojoj i dalje zakonitoj supruzu. Poručio joj je da ga preboli.

– Svađali smo se, ispucali i 100 posto smo našli zajednički jezik. Problema bez. Ja sam napetiji zbog pitanja, pa objašnjavanja, komentrisanja. Izbacio sam sad sve iz sebe, kao preporođen sam. I Miona je spustila loptu, tenzična je bila. Podseća me na moju Ljilju – rekao je Ša.

– Koliko te jede što smatraš da se kaje što je ovo priredila bivšem dečku i što razmišlja šta mu je uradila? – pitao je Darko

– Postupcima mi pokazuje da je apsolutno u ovoj vezi i da se predala, ja znam sebe kad nešto nije završeno ja to napominjem, a kad raskrstim ne zanima me. Postupcima mi ne pokazuje da se kaje, samo pričom, bockanjem da izazove možda neku moju reakciju. Baš glupost, ali ta glupost meni rovitom. Sad nam je baš mir, ceo dan za*ebancija i smejanje. Posle sto godina imam devojku koja ne želi da mi napravi scenu ljubomornu, ali te neke njene izjave… – rekao je Ša.

– Da li smatraš da si se ponašao žustrije i bio grublji nego što je trebalo zbog prethodnih iskustava? – pitao je Darko

– Apsolutno se slažem i u pravu si. To su neke traume koje vučem – rekao je Ša.

– Bilo ti je krindž i blamantno kad si čuo za priču o Roleksu i 20 hiljada evra – rekao je Darko.

– Ja kupim i dam, ne pričam da ću kupiti sat od 20 hiljada. Nije ona htela da mi nabije na nos, nego je rekla da je odbila kad je Slađa pričala o Roleksima. Kad nešto hoćeš to i uradiš bez da najaviš – rekao je Ša.

– Kako ti se čini Anđelo ovih dana? – pitao je Darko

– I Miona mi je skrenula pažnju da sam kao klinac bio, bio me je blam deset minuta nakon toga i prišao mu. Nije bilo potrebe da joj namećem da pazi na njega, nije ona neko kome sam trebao da skrenem pažnju. Miona nije ljubavnica, Miona je ljubav i devojka, a Maja neka se raspita kako to ide – rekao je Ša.

– Je l’ imaš da poručiš nešto Vanji? – pitao je Darko

– Samo neka me preboli – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: