Home Zanimljivosti NA APARATIMA: Scena koja je u Beloj kući napravila haos – Anđelo...

NA APARATIMA: Scena koja je u Beloj kući napravila haos – Anđelo i Anita joj se smeju u facu… (VIDEO)

335
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Anđelo i Anita joj se smeju u facu…

U “Eliti” je bio pretres nedelje, kao i izbor potrčaka koje je birao vođa.

Ovog puta u toj ulozi je Marko Đedović koji je napravio opštu pometnju kada je podigao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića koji će celu sedmicu provesti zajedno u izolaciji.

Dakle, u “Eliti” je bio “Izbor potrčaka”, a ovonedeljni vođa, Marko Đedović, je presudio ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji.

Danima se šuškalo ko bi to mogao da bude, ali kada je podigao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, nije bilo sumnje da će ovo biti i više nego uzbudljiva izolacija.

– Neću ja previše da filozofiraM. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći – rekao je Đedović.

– Ja sam i očekivala do nekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovane ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se – dodala je Anita.

– Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetijume, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve – dodao je Anđelo.

– Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji – rekla je Matora.

– Omiljena osoba je Matora – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku: