Home Zanimljivosti SUPRUGA PROŽIVLJAVA PAKAO ZBOG JANJUŠA: Ne sluti šta prolazi majka njegovog deteta...

SUPRUGA PROŽIVLJAVA PAKAO ZBOG JANJUŠA: Ne sluti šta prolazi majka njegovog deteta u spoljnom svetu…

918
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ne sluti šta prolazi majka njegovog deteta u spoljnom svetu…

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš uplovio u vezu sa Aneli, fanovi rijalitija se javno obraćaju Eni Janjušević.

Iako njih dvoje nisu u braku već neko vreme, većina je pamti kao dostojanstvenu i odmerenu ženu.

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala.

Njih dvoje se neprestano svađaju, a Janjuš svakodnevno ponavlja da je jedino Aneli voleo, nakon Ene Janjušević, njegove supruge, sa kojom se pomirio neposredno pre njegovog ulaska u “Elitu”, a sa njom je došao na imanje u Šimanovcima, odnosno, ona ga je ispratila u rijaliti.

Iako ju je ponovo javno prevario i izdao, na Janjuševom zvaničnom profilu na Instagramu i dan danas postoji njihova zajednička fotografija, na kojoj su sa ćerkom, Krunom, a komentari se nižu i sada, nakon što je on uplovio u vezu sa Aneli.

Kada je ušao u “Elitu”, Janjuš je jasno stavio do znanja da voli suprugu Enu i da neće sebi dozvoliti se*s pred kamerama, međutim, bivši košarkaš je ponovo pogazio svoju reč i imao žestoku vrelu akciju sa Aneli.

Janjuševi fanovi su se oglasili putem Instagrama, upravo u komentarima ispod fotografije sa Enom, a tamo su mu zamerili za novu izdaju supruge, koja mu je dala drugu šansu:

– “On ovu ženu iznova ponižava, ne znam zašto mu sve ovo prašta”, “Dobio si drugu šansu, malo ko to dobije”, “Ovo je jedina žena koja vredi”, “Janjuše, nikad se nećeš opametiti i čuvati Enu”, “Ena, beži što dalje od njega, pogledaj šta ti radi opet”… – glasili su neki od komentara ispod ove fotografije.