Home Zanimljivosti PRVA REAKCIJA JANJUŠA NAKON VESTI DA JE ANELI OTIŠLA: Smatra da je...

PRVA REAKCIJA JANJUŠA NAKON VESTI DA JE ANELI OTIŠLA: Smatra da je to dno dna – “Što si bolji prolaziš gore…” (VIDEO)

816
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Miljana Kulić je takođe duboko razočarana…

Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš šokirani su saznanjem da je Aneli Ahmić otišla kod Maje Marinković da se počasti za njenu slavu.

Kulićeva tvrdi da je duboko razočarana, kao i Janjuš.

– U životu što si gori bolje prolažiš, kad si dobar svi te je*u u mozak. Ako je istina da je pričala sa Majom onda je to dno dna – rekao je Janjuš.

– Ja njoj ništa ne volim zbog njenih postupaka, otkud njoj Anita najdraža osoba ovde, sa Majom priča kao sa rođenom sestrom a svašta joj rekla. Još joj došla na slavu. Maja i Aneli pričale evo kažem ti, rekla joj Aneli idem da se došminkam pa dolazim na slavu, ja se šokirala. Na kraju ćeš ti Janjuše da ispadneš budala što si se zaljubio. Ja se za nju borila kao za sebe, svađala se sa drugima zbog nje ali nema veze Anitu najviše voli, neka joj onda ona, ne znam kad je samo ona branila – rekla je Miljana.

– Biće video snimaka, videćemo da li je pričala sa Majom, ako jeste nemam onda šta da kažem za nju razočaraće me – dodao je Janjuš.

– Ta zna gde i đavo spava, ona afera sa koferom, jel si čuo danas na sastanku o čemu priča, samo novac, kola, skupe stvari. Ako ti bude rekla da nije pričala sa Majom ti mene slobodno pozovi da posvedočim – odbrusila je Miljana.

– Ako ti neko smeta i imaš konflikt sa njim, šta ima sa njim da razgovaraš, to mi nije jasno – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: