Home Zanimljivosti RASKRINKAO MAJINU AFERU: Javno otkrio isitnu sa pevačem – Evo da li...

RASKRINKAO MAJINU AFERU: Javno otkrio isitnu sa pevačem – Evo da li je bilo prevare…

432
0
Maja Marinkovic, Milan Milosevic,
Maja Marinkovic, Milan Milosevic,

Evo da li je bilo prevare…

Letos su njih dvoje povezivali zbog snimka na kom su prisni i to u bazenu na primorju u Crnoj Gori.

Tokom leta je dosta pažnje privukla navodna afera između oženjenog repera Dragomira Despića, u javnosti poznatiji kao Desingerica, i poznate rijaliti učesnice Maje Marinković.

Iako su oboje demantovali ove navode, nedavni događaji ukazuju na potencijalno zanimljiv razvoj situacije.

Naime, tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” desila se situacija koja ukazuje na to da je voditelj Milan Milošević javno pecnuo Maju i razotkrio šta je letos radila u Budvi sa skandaloznim reperom.

Naime, dok je Maja pričala o svom sukobu sa Mionom Jovanović i pokušavala da se seti da li je ovog ili prethodnog leta imala susret sa njom, voditelj je ugrabio priliku i Maju potkačio.

– Da li je to bilo ovo leto ili prošlo? – pitala je Maja.

– Kad si stigla? Ovo leto si bila u gasu – dodao je Milan Milošević, aludirajući na reperovu poznatu foru “nikad nećeš biti gas”.

– Prošlo… Jao Milane, da mi ne krene misao na pogrešnmu stranu – smejala se Marinkoevićeva.

Inače, Desingerica je prepoznatljiv po svojoj izjavi “Nikad nećeš biti gas”, zbog čega se smatra da je Milan iskoristio baš ovu peckalicu, na koju Maja nije mogla da ostane imuna.

Podsećanja radi, Maja se pre nekoliko meseci oglasila povodom spekulacija da je u šemi sa poznatim reperom.

– Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom – kazala je Marinkovićeva tada.