Home Zanimljivosti ANITA MOLI ZA VEZU – ANĐELO JE ODUVAO: Neprijatna scena – “Ne...

ANITA MOLI ZA VEZU – ANĐELO JE ODUVAO: Neprijatna scena – “Ne verujem šta sebi dopuštam…” (VIDEO)

1447
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Maja Marinkovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Maja Marinkovic,

“Ne verujem šta sebi dopuštam…”

Ranković ne želi da se ograničava u odnosu sa drugim devojkama u Beloj kući, pa ne želi da ozvaniči ovu ljubavnu priču.

Ovonedeljni vođa, Marko Đedović, izabrao je Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović za potrčke i oni dane provode u izolaciji, daleko od očiju zadrugara. Anita i Anđelo su priznali da gaje simpatije jedno prema drugome i svi se pitaju kada će uploviti u vezu.

Anita je nestrpljiva i ne može da dočeka da ozvaniči vezu sa Anđelom, dok on ne želi da srlja i da prebrzo uleće u ljubavni odnos. Anđelo joj je rekao da ne vidi sebe trenutno u vezi jer ne želi da ograničava sebe u odnosu sa drugim zadrugarkama.

Aniti se nije dopao njegov odgovor, pa se iznervirala. Korisnici društvenih mreža su preplavili mreže komentarima da Anita moli Anđela za vezu, dok on nije zainteresovan za nju.

– Što ti brineš o meni da li mi je hladno? – pitala je Anita.

– Bojim se da se ne razboliš, o svakome vodim računa – rekao je Anđelo.

– Čudim se šta ja dopuštam sebi – odala je Anita.

– Šta dopuštaš? – pitao je Anđelo.

– Tebe – kratko je rekla Anita.

– Pričao sam sa Mićom, rekao sam da mi se dopadaš fizički, ali da ne želim unapred ništa da pričam, nisam rekao da ćemo biti zajedno. Rekao sam da mi je okej ovako, da ne vidim sebe u vezi. Trebali bi da se družimo još par dana, ne mogu da uđem sa nekim u vezu za 5 dana, mene to ograničava, hoću da blejim sa svima, da radim šta mi se radi, onda nisam svoj, želim sve dobro da proverim. Ovo se sve desilo za sedam dana. Šta ako se družimo još 10-15 dana i ne uđemo u vezu, ispašće da sam nekog zavlačio. Ja sam imao tri ozbiljne veze napolju, ne mogu, mene to ograničava. Rekao sam kada sam ušao da neću odmah da me ubacuju u veze jer ne znam šta će biti. Najlakše je smuvati se. Ušao pre 5 dana odmah treba da pravimo svadbu, ne razumem – rekao je Anđelo.

– Mića je meni rekao: “Nema više druženja, neka ga sa Majom” – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku: