Home Zanimljivosti “NE VIDIM SEBE SA TOBOM U VEZI”: Anđelo rekao Aniti sve u...

“NE VIDIM SEBE SA TOBOM U VEZI”: Anđelo rekao Aniti sve u lice – “Neću da se ograničavam…” (VIDEO)

611
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

“Neću da se ograničavam…”

Iako je sve išlo ka tome da konačno uplove u mirnu luku, ovo dvoje rijaliti golupčića nikako da bude na istoj strani mišljenja i osećanja.

Odnos Anite i Anđela non stop je tema kako takmičara “Elite”, tako i široke javnosti. Otkad je ušao, Apolon sa Zvezdare izaziva pometnju svojim prisustvom, a to najteže pada Anitinoj još uvek zakonitoj supruzi, Jovani Tomić Matoroj.

Iako se dosta spekuliše o njihovom odnosu, Anđelo je na neki način dao do znanja Stanojlovićevoj kako stvari stoje u budućnosti.

– Pričao sam sa Mićom, kaže on meni nešto sa Majom, ovo ono. Družimo se, za*bavamo se, i on meni kaže “A ti i sa Anitom”. Ja kažem jeste, ali rekao sam da mi se Anita dopada fizički, ali da ne želim unapred ništa da pričam, došao sam pre pet dana – rekao je Anđelo.

– Meni je prišao, a bila sam nervozna zbog Maje, jer mi se smejala u facu, i zbog Alekseja. Rekao mi je da smo danas završili, ja na svoju stranu, ti na svoju. Rekao mi je da nećeš ništa sa mnom – rekla je Anita.

– Ja sam mu rekao da mi je ovako okej, trenutno ne vidim sebe u vezi sa tobom. Volim da provodim vreme, ne želim sebe da ograničavam – odgovorio joj je Anđelo.

– Razumem – rekla je Anita.

– Hoću da provodim vreme sa svima, da radim ono što mi se radi – rekao je Ranković.

Očigledno je da Ranković želi još da uživa u samačkim danima, a nama preostaje da ispratimo kako će se situacija dalje odvijati, na čelu sa Anđelom i Anitom, i ostalim satelitima oko njih.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!