Home Zanimljivosti ANITIN SIN DOŽIVEO TRAUMU: Majka Stanojlovićeve otkrila šokantne informacije – “Odjednom se...

ANITIN SIN DOŽIVEO TRAUMU: Majka Stanojlovićeve otkrila šokantne informacije – “Odjednom se bacio i počeo da vrišti…” (VIDEO)

304
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

“Odjednom se bacio i počeo da vrišti…”

Anitina majka je progovorila o tome kako se Jovana Tomić Matora ophodila prema njenom unuku dok je boravio u Beogradu.

Angelina Stanojlović, majka aktuelne učesnice “Elite”, Anite Stanojlović gostovala je u lajvu na Tik Toku kod Osmana Karića.

Ona je u emisjii “Kralj Elite” otkrila kako gleda na celokupnu situaciju njene ćerke i Jovane Tomić Matore s kojom je još uvek u braku.

Po prvi put govorila je o mnogim detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti, a iako su Tomićeva i Anita iznele dosta “prljavog veša”, ipak, tu nije kraj.

– Đedović priča da treba da ga nema, da ga udari voz, da je agresivan i da udara narod po putu. Sinoć sam plakala, uzeo je neke minđuše i viče:”Baba, ovo je od moje Anite” i gleda neku sliku i kaže: “Vidi, kako je lepa moja mama”. Ko zna šta je on preživeo u Beogradu, iskreno. Svađale su se one i dok su bile napolju. Čula sam da su se posvađale i Matora je Anitu izbacila na ulicu noću, sa detetom. Samo da Anita pukne i sve će ona da ispriča. Ja znam za priču da se Anita javila Jovaninoj drugarici i da ju je pitala da li može da dođe s Aleksejem. Da bi ta ista Jovana poslala drugarici poruku da ih ni slučajno ne primi – rekla je Angelina, a onda se nadovezala:

– Kad su dovele Alekseja ovde, kako bi ušle u Zadrugu, kod mene su ga dovele, a posle par dana ga je uzela druga baba i otišli su na more. Žena mene zove i plače, kaže mi da Alekseju nije dobro iz čista mira se baci i dete vrišti i plače. Ko zna kakve je on traume tamo doživeo – zaključila je Agelina Stanojlović.

Podsetimo, Anitina majka je u početku bila u dobrim odnosim sa Tomićevom, ali nakon što su se njih dve razišle ona je stala na ćerkinu stranu.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!