Home Zanimljivosti “MNOGO MULJA – NEMAM POVERENJA U NJU”: Janjuš sumnja da je Aneli...

“MNOGO MULJA – NEMAM POVERENJA U NJU”: Janjuš sumnja da je Aneli zaljubljena u Nenada Aleksića Ša… (VIDEO)

492
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš sumnja da je Aneli zaljubljena u Nenada Aleksića Ša…

Njihov odnos je pun uspona i padova oduvek bio, no sada su se stvari otrgle kontroli…

U toku je bila emisija “Pitanja novinara”, a sedma sila kao i do sada pokušala je da pomrsi sve konce učesnicima.

Marko Janjušević Janjuš imao je svoje izlaganje u kojem se dotako odnosa njega i Aneli Ahmić.

– Voleo bih da pozdravim Janjuša. Kako si? U kakvom ste odnosu ti i Aneli – pitao je Darko.

– Nije loše, danas nije jedan od tih dobrih dana za mene i Aneli. Ja sam danas rekao da nećemo da budemo zajedno, ali nije to tako lako. Ja nikad nisam planirao da ostanem sa nekim od unutra napolju, ali me je ovo sve poremetilo. Kad je Ša rekao da bi ona bila sa njim, mene to poremeti. Da li je ona to stvarno rekla, ja ne znam, ali mi ne trebaju te priče.Mogla je da kaže kako jeste a ne odma da se svađa. Da je fino objasnila, da bi bila sa Ša kad je bila sama na početkuali ona ništa ne govori. Još mi ona kaže ti hoćeš ovo da bi pravio performanse. Ja radim kako ja mislim da radim, sve me je to poremetilo, puni se čaša i samo odjednom se prelije. Razmišljao sam o našoj budućnosti i onda se desi tako neka svađa, neke stvari mi nisu jasne, Kad čujem to od sinoć što je rekla sklapa mi se neki film u glavi, bili su bliski da može da mi zapadne za oko, možda sam ja to tripovao, nešto mi tu ipak smrdi – rekao je Janjuš.

– Ona se uopšte ne opravdava, to mi je još sumnjivije. Čudno mi je što su odjednom zaratili, osula je kamenje po Mioni. Sad mi još prebacuje neke budalaštine za Mionu , kao da manipuliše sa mnom da se zaboravi njena priča sa Ša. Ništa nisam primetio što se njega tiče, samo ti neki njeni postupci pokazuju drugačije. Nemoj da muljaš nisam ništa rekla – dodao je Marko.

– Ja ne mogu da verujem šta čovek priča, čovek me je uvukao u ovo da bi ja bila sa Ša, mene je sramota što pričam o ovome – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: