Home Zanimljivosti TAKI MARINKOVIĆ NAPUŠTA DRŽAVU: Majin otac strahuje od novog napada – “Ne...

TAKI MARINKOVIĆ NAPUŠTA DRŽAVU: Majin otac strahuje od novog napada – “Ne znam šta da radim…”

444
0
Taki,
Taki,

“Ne znam šta da radim…”

Horor koji je proživeo kada mu je zapaljen auto ne može da mu izađe iz glave, Taki još uvek preživaljava pravu dramu dok nadležni organi tragaju za počiniocima ovog dela.

Nakon što je Taki Marinković dobio nove pretnje, otac Maje Marinković oglasio se i rekao da je u strahu jer ni sam nema pojma šta mu se sledeće sprema.

Još uvek se nije oporavio od prvog napada, a sada su već usledile pretnje koje ugrožavaju njegovu bezbednost.

– Ja ne znam više šta da radim, da se selim, moram da napustim državu, ovo više nije normalno – započeo je Taki i dodao:

– Budale mi neke počupale tablice sa kola koja sam uzeo da imam da se prevezem iz tačke A u tačku B, šta da sam kupio skuplji auto, da mi ga unište, samo mi malerišu, to su neke budale, fanatici. Sad moram da idem da odjavim tablice i saobraćajnu, pa da uzimam nove, ma pakao – rekao je Taki i priznao čega se najviše plaši:

– Strah me je da Maja ne sazna unutra, pa da mi se dete potrese, valjda joj niko neće ništa reći utorkom kad su žurke, znate da tamo utorkom uleću informacije – rekao je besan, ali i uplašen Taki i dodao:

– Ovo više nije normalno šta se meni dešava – rekao je Taki, a na pitanje da li će iznajmiti obezbeđnje, kaže sledeće:

– Ma kakvo crno obezbeđenje, pa nisam ja ministar u državi da mi treba obezbeđenje. Rešio sam, od Nove godine neću više ni da se oglašavam za medije – zaključio je Taki.

Podsetimo, pre samo mesec dana, zapravo nije još ni prošlo mesec dana, Takiju su na parkingu zapalili auto. On je slučaj prijavio policiji, ali se epilog tog događaja i dalje ne zna jer je istraga u toku.