Home Zanimljivosti FILIP CAR UZ PORODICU JANJUŠEVIĆ: Hitno se oglasio nakon što je preminuo...

FILIP CAR UZ PORODICU JANJUŠEVIĆ: Hitno se oglasio nakon što je preminuo Janjušev mlađi brat…

2456
0
Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,
Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,

Hitno se oglasio nakon što je preminuo Janjušev mlađi brat…

Svi su u šoku nakon vesti o tragičnoj smrti Janjuševog mlađeg brata.

Rođeni mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u 27. godini, a do nesrećnog mladića navodno tri dana pre tragedije niko nije mogao da dođe.

Ova vest je ostavila domaću javnost nemu, a potom su bivši zadrugari i Janjuševi prijatelji i rijaliti cimeri počeli da se oglašavaju i izjavljuju svoje saučešće.

Među prvima je to učinio Stefan Karić, koji je svoje saučešće izrazio na Instagramu, a potom se oglasio za domaće medije otkrivši da se Mihailo suočavao sa ozbiljnim osudama ljudi zbog posla kojim se bavio.

Na svom Instagram storiju tugu i saosećanje sa porodicom Janjušević podelio je i nekadašnji prijatelj košarkaša, a potom i suparnik, Filip Car.

– Porodici Janjušević iskreno saučešće – napisao je Filip uz sliku Mihaila.

Instagram,
Instagram,

Pored Cara, to su učinili pevačica Dara Bubamara, u čijem je spotu mladi Janjušević svojevremeno glumio, Mina Vrbaški, Stefan Karić, i Sloba Radanović.

Podsetimo, Janjuš je izveden iz “Elite” a u pratnji produkcije njegova bivša supruga Ena Senić mu je saopštila tragične vesti.

Ubrzo potom se oglasio na svom Instagramu, objavivši sliku srećne braće uz potresnu poruku:

– Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša kad si me najviše voleo od svih, kad si u u dubku prvi put rekao mama, tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj… Kako si samo bio nemiran svi te grdili a ja se radovao… Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši. Kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan… Kako da kažem nekome da sam te najviše voleo. Kako da kažem da kad sam te vodio u Zoološki vrt imao si 6 godina, a ja 16… Kako, mili moj, da ovo preživimo… Kako da ti kažem da me duša boli, kako da kažem koliko sam mislio na tebe a u duši to čuvao… Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema… Kako mili moj kad god pošaljem majci neki dinar kažem tebi deo da pošalje da imaš… Kako mili… Kako mili te nisam zagrlio makar poslednji put… Volim te brate dragi – napisao je u dirljivoj objavi na Instagramu Marko Janjušević Janjuš.