Home Zanimljivosti JANJUŠ LICE PREKRIVA RUKAMA I PLAČE: U porodičnoj kući muk nakon što...

JANJUŠ LICE PREKRIVA RUKAMA I PLAČE: U porodičnoj kući muk nakon što je preminuo Janjušev brat… (VIDEO)

3705
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U porodičnoj kući muk nakon što je preminuo Janjušev brat…

Porodicu Janjušević zadesila je tragedija od koje se nikada neće oporaviti.

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, preminuo je u 27. godini, a sumnja se da je izvršio samoubistvo. Odmah je naložena obdukcija sa toksikologijom nakon koje će se utvrditi šta je tačan uzrok prerane smrti.

Ekipa novinara uputila se u Kotež gde Janjuševa supruga živi sa ćerkom Krunom, a gde je i košarkaš došao nakon što je napustio “Elitu” zbog tragedije u porodici.

Ispred kuće u dvorištu su zatekli parkiran auto, a roletne na pojedinim prozorima su spuštene, neke delimično, dok su druge skroz. Janjuša i Enu nisu videli, a u komšiluku vlada potpuni muk i tišina.

Ipak, izvor blizak porodici otkrio je da se Janjuš i Ena trenutno nalaze u kući u Kotežu, te da košarkaš treba da preuzme telo svog brata kako bi ga prevezao u Prijepolje gde će biti sahranjen.

– Kreću danas za Prijepolje, tamo će ga sahraniti… kad će biti sahrana još ne znam, svi smo šoku. Janjuš je potpuno očajan, ne skida ruke sa lica i plače – rekao je izvor blizak porodici.

U obližnjoj lokalnoj prodavnici zaposleni nisu želeli mnogo da komentarišu, ali je jedna od prodavačica otkrila da poznaje porodicu Janjušević.

– Enu znam iz viđenja, a Marka nisam viđala skoro ovde. Njegovog brata zaista ne znam, on nije živeo ovde, ako je istina da se ubio, šta da kažem nego strašna tragedija! – kaže radnica u prodavnici.

Detaljnije pogledajte ispod:

@srbija_danas

SABLASTAN MUK: Janjuš je iz Elite došao u ženinu kuću, evo ŠTA SMO TAMO zatekli jutro nakon tragedije #markojanjusevic #janjus #janjuszadruga #tragedija #srbijatiktok #crnagoratiktok #balkantiktok #srbijadanas

♬ original sound – Srbija Danas